Oppskjærte skinker
Skinkene skjæres og vakuumeres hos oss, rett før forsendelsen slik at kvaliteten blir best mulig.
Oppskjærte skinker
Prosciutto cotto al tartufo, (kokt skinke med trøffel)
Bundet til tradisjonen til Langhe, er Prosciutto cotto al tartufo produsert med de best utvalgte ferske lårene. Blandingen av aromaer valgt gjennom årene og revet svart trøffel som gjør den ideell for selv de mest krevende ganer.
Stavangerskinke
Stavangerskinke er laget på rent svinelår, saltet og røykt. Som gammel tradisjon har denne skinka rett til å bruke Stavanger kommunes byvåpen som stempel.
Prosciutto Cotto Don Abbondio
Klassisk kokt italiensk skinke. Etter utbeining tørrsaltes skinkene før de trekkes til de er møre og smelter i munnen. De er fortsatt vakkert rosa i fargen og smaker slik bare godt kan gjøre: fantastico!
Jamon Iberico Bellota Ham 40-52 mnd, nyskåret hos Smakslykke
Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten.
Lomo Iberico Bellota Loin 100% Iberico
Lomo Bellota er en av de mest verdsatte kuttene av grisen i Spania. Teksturen og aromaen gjør den til en favoritt blant mat-interesserte. Fremstilt fra hel, trimmet ytrefilet
Serrano Gran Reserva Duroc min 24 mnd beinfri, Domecq
Her snakker vi definitivt om en «fjellskinke». Produksjonen og modningen foregår på 1500 m o h i Alpujarra ved foten av Sierra Nevada. Området byr på den unike kombinasjonen av kalde og tørre vintre og varme somre.
Gran Crudo di San Daniele DOP
San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.
Parmaskinke - Prosciutto di Parma DOP Gran Riserva 24mnd
Parmaskinke: Verdens mest berømte skinke. Gran Riserva – er en myk, søt og velduftende skinke med vakker tekstur og marmorering
Parma tartufo (parmaskinke med sort trøffel)
Verdens mest kjente skinke marinert og fylt med sort trøffel.
Culatello di Zibello DOP Spigaroli 24mnd
Culatello di Zibello DOP er selveste juvelen i kronen når vi snakker om italienske spekeskinker. Har du først smakt den er du, eller mer presist; skinken solgt.
Coppa di Prima - speket svinenakke - vinner Det Norske Måltid
Klassisk Coppa (speket svinenakke) med en hint av pepper. Laget av nakke fra gris fra Jæren. Hovedsakelig fra Duroc griser. Produktet er et resultat av et samarbeid mellom A. Idsøe, Prima Jæren og Ask Spekehus.
Coppa di Parma, skåret hos Smakslykke
Speket svinenakke fra svinene som gir råmateriale til Parmaskinken. Skinken skjæres hos Smakslykke, pakkes, og vakuumeres.
Bresaola Della Valtellina IGP, skåret hos Smakslykke
Bresaola della Valtellina IGP er hentet fra den øverste mørbraden, en av de fineste kuttene av storfe. Etter å ha blitt saltet, pakkes den og får stå i lang tid for å opprettholde sin intense røde farge og delikate smak.