
Oppskjærte skinker
Skinkene skjæres og vakuumeres hos oss, rett før forsendelsen slik at kvaliteten blir best mulig.
Oppskjærte skinker


Lomo Iberico Bellota Loin 100% Iberico
Lomo Bellota er en av de mest verdsatte kuttene av grisen i Spania. Teksturen og aromaen gjør den til en favoritt blant mat-interesserte. Fremstilt fra hel, trimmet ytrefilet

Serrano Gran Reserva Duroc min 24 mnd beinfri, Domecq
Her snakker vi definitivt om en «fjellskinke». Produksjonen og modningen foregår på 1500 m o h i Alpujarra ved foten av Sierra Nevada. Området byr på den unike kombinasjonen av kalde og tørre vintre og varme somre.

Gran Crudo di San Daniele DOP
San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.

Prosciutto di Parma DOP Riserva Beinfri (Gran Crudo di Parma riserva) 20-24mnd
Parmaskinke: Verdens mest berømte skinke.

Parma tartufo (parmaskinke med sort trøffel)
Verdens mest kjente skinke marinert og fylt med sort trøffel.

Culatello di Zibello DOP Spigaroli 24mnd
Culatello di Zibello DOP er selveste juvelen i kronen når vi snakker om italienske spekeskinker. Har du først smakt den er du, eller mer presist; skinken solgt.

Coppa di Amarone, skåret hos Smakslykke
Svinenakke fra parma, salt og en god dose Amarone. Dette praktstykke av spekemat lukter en god blanding mellom coppaens karakteristiske kjellerpreg og distinkte toner av vinen.

Coppa di Parma, skåret hos Smakslykke
Speket svinenakke fra svinene som gir råmateriale til Parmaskinken. Skinken skjæres hos Smakslykke, pakkes, og vakuumeres.

Bresaola Punta D´Anca IGP
Saltet og lufttørket storfekjøtt av beste kvalitet. Nydelig som forrett og snacks. Produktet er IGP sertifisert noe som betyr det må produseres i Valtellina området nord i Lombardia.

Prosciutto Cotto Don Abbondio
Klassisk kokt italiensk skinke. Etter utbeining tørrsaltes skinkene før de trekkes til de er møre og smelter i munnen. De er fortsatt vakkert rosa i fargen og smaker slik bare godt kan gjøre: fantastico!

Stavangerskinke
Stavangerskinke er laget på rent svinelår, saltet og røykt. Som gammel tradisjon har denne skinka rett til å bruke Stavanger kommunes byvåpen som stempel.

Porchetta Arrosto IGP
Stekt porchetta med god ren smak av rosmarin. Perfekt til sandwich! Skinken skjæres hos Smakslykke, pakkes, og vakuumeres.