
Mel og baking
Mel produsert av Mulino Padano er laget med utgangspunkt i et nøye utvalg av den beste hveten, og en konstant kontroll av alle produksjonsstadier. Deres produktportefølje inkluderer også en rekke mel laget av 100 % italiensk hvete, en kort forsyningskjede som involverer bønder innen få kilometer fra anlegget.
Mel og baking


Capri 350, pizza type "00" 5kg
Spesielt anbefalt for napolitansk pizza og alle typer deig som krever middels hevetid (12 til 36 timer). Protein 13,5 %

Capri Manitoba, pizza type "00" 1kg
Det høye proteininnholdet gjør den ideell for sprø pizza og deiger med høy hydrering og hevetid over 24t. Protein 15 %

Capri Manitoba, pizza type "00" 5 kg
Det høye proteininnholdet gjør den ideell for sprø pizza og deiger med høy hydrering og hevetid over 24t. Protein 15 %

Granaio Italiano type “00” Fresh Pasta 1kg
Egner seg til å bli bearbeidet både for hånd og maskin

Granaio Italiano type “00” Fresh Pasta 5kg
Egner seg til å bli bearbeidet både for hånd og maskin

Mulino Padano Star type “0”, Bread 1 kg
Ideell for å styrke svakere mel eller tilberede vått deigbrød. Protein 15,5 %

Scelte Di Campo Forte, Bread 1kg
Egnet for tilberedning av brød og andre bakeprodukter rike på fiber

Sebòn Panettone, type "0", 1kg
Egner seg godt til høyt hevet italiensk søt brød, som Panettone.Protein 15 %

Sebòn Biscuits and Shortbread, type "0", 1kg
Ideell for baking av kjeks av passende størrelse, form og farge.

Durum Rimacinata - 1kg
Semolina Rimacinata er malt 2 ganger, så den er litt mer finkornet. Egner seg godt til pasta og brødbakst. Men brukes og til å kjevle ut pizza på.

Pizzamel glutenfri 1 kg
Den eneste veien til en perfekt pizzabunn

Instant Dry Yeast - ølgjær 500gr
Denne gjæren aktiveres ved vanlig romtemperatur, og trenger ikke løses opp i 28 graders vann.

Polenta mel, bramata 1 kg
Grovmalt maisgryn til polenta produksjon. Avhengig av koketid og vannmengde produseres en polenta med forskjellig styrke.