![Farina 00 hvetemel Tipo 1 kg, Dallari](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8e4080d48f852935966f5d2e54dd0a32-image.jpeg)
Mel og baking
Mel produsert av Mulino Padano er laget med utgangspunkt i et nøye utvalg av den beste hveten, og en konstant kontroll av alle produksjonsstadier. Deres produktportefølje inkluderer også en rekke mel laget av 100 % italiensk hvete, en kort forsyningskjede som involverer bønder innen få kilometer fra anlegget.
Mel og baking
![Farina 00 hvetemel Tipo 1 kg, Dallari](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8e4080d48f852935966f5d2e54dd0a32-image.jpeg)
![Durumhvete semolato 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/44ee573f29a4d15c15c9d5aeb6064576-image.jpeg)
Durumhvete semolato 1 kg
Italiensk durumhvetemel, perfekt til utbaking av pizzabunner. Dette melet er også et godt alternativ til mel i hjemmelaget pasta, og gir en fin og gyden farge på pastaen.
![Pizzamel La Napoletana 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/dea7913bf361c8f4c7d3bccf28415070-image.jpeg)
Pizzamel La Napoletana 1 kg
La Napoletana er en myk tipo 00 spesielt utviklet for den berømte og offisielle napolitanske pizzaen. Den er AVPN-godkjent av Associazione Verace Pizza Napoletana og har en løftestyrke på W310.
![Mel til napolitansk pizza 00 type , 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/ac63c02147a4eb121b98f28a0557e712-image.jpeg)
Mel til napolitansk pizza 00 type , 1 kg
Anbefalt hevetid er 8 timer, men du kan velge å la den heve i 24 timer ved kontrollert temperatur ved å tilsette halvparten av gjæren i oppskriften.
![Capri 350, pizza type](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d616738940bf53ceae3c4b2b49449e8d-image.jpeg)
Capri 350, pizza type "00" 5kg
Spesielt anbefalt for napolitansk pizza og alle typer deig som krever middels hevetid (12 til 36 timer). Protein 13,5 %
![Capri Manitoba, pizza type "00" 5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/94925e1ae1da7d9b0b126af481ecef86-image.jpeg)
Capri Manitoba, pizza type "00" 5 kg
Det høye proteininnholdet gjør den ideell for sprø pizza og deiger med høy hydrering og hevetid over 24t. Protein 15 %
![Semola di Grano Duro (Durum Hvete) - 1kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/5d4a5fb6191dd7a49301054bde5c9b1e-image.jpeg)
Semola di Grano Duro (Durum Hvete) - 1kg
Semolina Rimacinata er malt 2 ganger, så den er litt mer finkornet. Egner seg godt til pasta og brødbakst. Men brukes og til å kjevle ut pizza på.
![Pizzamel glutenfri 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/9b41358093b2ca6243d657df43910cb2-image.jpeg)
Pizzamel glutenfri 1 kg
Den eneste veien til en perfekt pizzabunn
![Caputo pizzagjær 100 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/5e483bdb9d1b33bde3d937aea5ce6699-image.jpeg)
Caputo pizzagjær 100 g
Tørrgjæren er et helt naturlig produkt fra Antico Molino Caputo, basert på vanlig bryggergjær hvor de har tilsatt en spesiell type sukker hentet fra rødbeter og sukkerrør.
![Polenta mel, bramata 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/3d0f0889f77aed6baabb98aa67ff5aa6-image.jpeg)
Polenta mel, bramata 1 kg
Grovmalt maisgryn til polenta produksjon. Avhengig av koketid og vannmengde produseres en polenta med forskjellig styrke.