
Kategorier
Salami
Salami


Salame med trøffel ca 350 gr
Håndverksprodukt, bruker kun det beste kjøttet blandet med trøffelterninger

Salame med Barolovin ca 350 gr
Håndverksprodukt, bruker kun det beste kjøttet og massert i Barolo-vin

Salame con Cinghiale (villsvin) ca 350 gr
Håndverksprodukt med kjøtt fra villsvin. Mer intens smak enn vanlig svin

Salame Tronchetto ca 400gr
I sin praktiske funksjon er Tronchetto-salami det ideelle produktet å ta med på bordet før et måltid eller for en velsmakende aperitiff. Den har en veldig velduftende smak takket være miksen av vin og krydder.

Salame Finocchiona (fennikel) 1/2 vacuum ca 1,3 kg
Tradisjonell Toscansk salami med fennikelfrø

Salsiccia Siciliana piccante ca 500gr
Den krydrede buede Napoli-pølsen er preget av sin typiske "hestesko"-form. Dens spesielle farge er også delvis sammensatt av chilipepper, noe som gjør den ideell for elskere av sterke smaker.

Salsiccia Siciliana sweet ca 500gr
Den buede sicilianske pølsen er en typisk spekepølse fra Sicilia, kjednt for sin varierte aromatiske bukett og sin søte og delikate smak. Den er stappet inn i et buet hylster som gir den sin karakteristiske "hestesko"-formen.

Spicy Spianata 1/2 vacuum ca 1 kg
Krydret spianata, en typisk medium sterk salami med en flat form

Salame Milano 1/2 vacuum ca 1,6 kg
Finmalt deig, unik for sin delikate og søte smak

Spicy Ventricina 1/2 vacuum ca 1,3 kg
Krydret salami, ideell for de mest vågale ganer og elskere av sterke smaker

Sweet Spianata 1/2 vacuum ca 1 kg
Romersk spianata, med sin flat form og en søt og balansert smak

Fuet Catalan 170 g
Fuet er en kjøttfull salami, og fettmarmoreringen kombinert med salt og krydder gir en godt balansert smaksopplevelse.

Salchichon de Bellota 100% Iberico, ca 420g
100% Iberico Bellota Chorizo er en tradisjonell speket pølse produsert med Iberico svinekjøtt av ypperste kvalitet, Alt kjøttet kommer fra Domecqs egne renrasede ibericosvin. Det gode kjøttet krydres med blant annet røkt parikapulver som gir pølsen den

Salame Subalpino (felino type) ca 1 kg
Blendende smak, rik på sorte pepperkorn og vin. Knytt for hånd.

Salchichon de bellota 80gr
Fullstendig forskjellige fra hver salchichon du noen gang har smakt! Prøv den ekte 100% Iberico Bellota Salchichon som er et veldig sjeldent produkt i markedet.

Chorizo iberico de bellota 80gr
Spekepølse på Iberico gris. Kryddret med paprika og krydder.

Antipasto Mediterraneo 140 g
Salame Spianata Piccante, Salame Al Peperoncino, Capocollo, Speket skinke Med Peperoncino.

Salame al tartufo oppskåret 80 g Villani
En håndverkssalami, pakket og herdet i naturlig tarm. Krydret med spon av sommertrøffel, for en unik, spesiell opplevelse.

Fuet Catalan skivet 100 g
Fuet er en kjøttfull salami, og fettmarmoreringen kombinert med salt og krydder gir en godt balansert smaksopplevelse.

Salciccia Napoli Piccante Sliced , 500g
En ubestridt ener til pizzatopping, men også anvedelig som antipasti,til steking og som snacks! Ferdig oppskåret syltynt (1mm)

Jåla, spekepølse med trøffel, Ask gård Jevnaker
Økologisk trøffel salami, laget med de beste svarte trøflene fra Alba, hvitvin og økologisk frilandsgris.

Voi voi, spekepølse med norske urter, Ask gård Jevnaker
Voi Voi, er en økologisk lammepølse med smak av karve, ramsløk og einebær. En mild og delikat pølse tuftet på de beste Norske ingrediensene.

Holy Baloney, spekepølse m/ mild pepper, Ask gård Jevnaker
Klassisk Italiensk salami med mild smak av hvitløk og grovkvernet sort pepper.

Pablo, økologisk chorizo m/ røkt paprika, Ask Gård Jevnaker
Mr Chorizo. Pablo er sterkt inspirert av den spanske chorizoen. En fyldig og medium sterk spekepølse med smak av bl.a. spansk røkt paprika, manzanilla sherry, fennikel frø og chilli.

Slegge, økologisk spekepølse med chili, Ask gård Jevnaker
Slegge fra Ask gård er en norsk økologisk salami som byr på herlig styrke og en fyldig, sammensatt smak av røde krydder, oregano og hel sort pepper.

Passe, økologisk spekepølse med fennikel, Ask gård Jevnaker
PASSE har fått navnet sitt da den passer til alt. Den er super som salami på brødskiven, på pizza, i pastaretter og som tapas.

Elgpølse med rødvin, Breheimen Mat Skjåk.
Elgpølse med raudvin frå Breheimen Mat, Skjåk. Ca 250 g

Elgpølse med cognac, Breheimen Mat Skjåk
Elgpølse med Cognac frå Breheimen Mat, Skjåk. Ca 250 g