
Salami
Er det noe de kan lage i Italia, så er det gode salamier. Her finner du håndverksprodukter fra Piemonte med tradisjoner til det fulle.
Salami


Salame Spinata Romana, skåret hos Smakslykke
Salame Spianata Romana er en typisk salami fra Lazio, kjennetegnet ved sin "flatede" form og søte og balanserte smak takket være en bukett med velbalanserte krydder.

Salame Ventricina, skåret hos Smakslykke
Salame Ventricina Piccante er ideell for de mest vågale ganer og elskere av sterke smaker.

Spinata Calabra Piccante, skåret hos Smakslykke
En spicy pølse fra calabria. Finmalt magert kjøtt smakssatt med calabrian chilies og krydder, fettet er ternet og blandet inn til slutt.

Salame con finocchiona (fennikelsalami), skåret hos Smakslykke
Det er en tradisjonell Toscansk salami laget på grovmalt kjøtt og spekk og frø fra villfenikkel.

Spianata al tartufo (trøffelsalami), skåret hos Smakslykke
Smak av god italiensk salami, beriket med biter av sorte trøfler. Du vil garantert like denne delikatessen

Chorizo Vela, skåret hos Smakslykke
Chorizo er en spansk spesialitet av 100% svin. Dette er en godt krydret salami med mye smak. Paprika gir den delikate rødfargen, og litt søte ettersmaken. Chorizo Vela Piccante er en salami du blir tørst av...

Salame Subalpino (felino), skåret hos Smakslykke
Felino er etter manges oppfatning Italias beste salami. Kjøttet skal komme fra de samme svinene som benyttes i produksjonen av parmaskinke.

Salame con cinghiale (villsvin), 350g
Salame con Cinghiale er en typisk spesialitet fra Piemonte. Den er laget med en prosentandel svinekjøtt. Denne salamien er preget av sin veldig spesielle og intense smak.

Salsiccia Napoli piccante ca 500g
Salsiccia Napoli Piccante Curva er preget av sin typiske "hestesko"-form. Dens spesielle herding består delvis av varm chilipepper, noe som gjør den ideell for de som elsker sterke smaker.

Salsiccia Siciliana Dolce ca 500g
Dette er en mild variant krydret med paprika, hel pepper, hvitvin og hvitløk.

Salsiccia al finocchio 300g
Typisk for Sør-Italia, er salsiccia al finocchio (fennikelpølse) en spesiell liten rå salame som utmerker seg ved tilstedeværelsen av ville fennikelfrø i herdingen, som gir den dens umiskjennelige aroma.

Salame al Tartufo ca 350g
Salame al Tartufo er et unikt produkt. Under tilberedningen av blandingen blandes trøffelterninger med utvalgt ferskt italiensk kjøtt, som er godt synlig når de kuttes. Denne blandingen gir salamien sin eksepsjonelle og gjenkjennelige aroma.

Salame al Barolo (rødvin) ca 350g
Salame al Barolo er en typisk spesialitet fra Piemonte. Den er tilberedt i henhold til en gammel Langa-bondeoppskrift, og bruker kun de fineste stykkene av italiensk svinekjøtt som er igjen å suge i Barolo-vin.

Salametto Nocciole ca 300g
Salami med Hasselnøtter fra Dogliano utenfor Alba

Salame Abruzzo
Laget med nøye utvalgt rent svinekjøtt, en salami med fristende og rik smak fra vin- og pepperkrydder.

Fuet Catalan 170 g
Fuet er en kjøttfull salami, og fettmarmoreringen kombinert med salt og krydder gir en godt balansert smaksopplevelse.