
Fersk ost
Ferskost gjennomgår ikke noen modningsprosess før de er spiseklare. Smaksmessig er ferskost ofte mild og lett syrlig. Konsistensen varierer fra myk og kremet, som en Mascarpone, til litt elastisk ost som en Mozzarella di bufala. Ferskoster kan også være alt fra faste til smuldrete, som en gresk PDO feta. Denne ostetypen egner seg ofte svært godt til matlaging og i deilige salater.
Fersk ost


Mozzarella di Bufala Campana DOP, pose 250g
Upasteurisert bøffelmelk (100%). Animalsk løype. Ingen modning. Kritthvit ostemasse med tynn koagulert hinne. Lagret i saltoppløsning.

Mozzarella Cubetti
Mozzarella Cubetti er fersk mozzarella som er kuttet i terninger like før den pakkes. Spesiallaget for pizzatopping

Mascarpone 250 g
Mascarpone er en allsidig ost da den kan brukes til mange forskjellige typer retter.

Ricotta 250 gr
Ricotta er en ferskost med kun 12% fett. ostemassen er kritthvit med kremet og lett grynet tekstur. Smaken er frisk og lett søtlig.

Pecorini med pepper (Pecorino primosale Pepe Nero)
Den kan brukes både som bordost og på kjøkkenet. Pecorino kan kombineres med honning og syltetøy, utmerket som forrett eller annenrett i kombinasjon med andre retter

Pecorino med chili (Pecorino primosale peperoncino)
Søt og delikat med deilig duft og smak av chili. God balansert