
Nyheter
Nyheter


Parmigiano Reggiano 48 måneder – Montanari & Gruzza
Et kraftfullt ostemesterverk! Etter 48 måneders modning får Parmigiano Reggiano en intens, kompleks smak med tydelige krystaller og dype toner av nøtter, karamell og smør. En ekte delikatesse for de som søker noe ekstraordinært.

Parmigiano Reggiano Prodotto di Montagna (fjellmodnet) 24mnd
Fra blomstrende fjellenger i den øvre Parma-dalen kommer en Parmigiano Reggiano i en klasse for seg. Her, hvor høst, vinter, vår og sommer setter sine unike preg på jorden og naturen, skapes en ost som bærer med seg duften av fjellblomster og nysilt melk

Parmigiano Reggiano 24 måneder – Montanari & Gruzza
En ung og elegant Parmigiano Reggiano med en perfekt balanse mellom kremet konsistens og frisk, nøtteaktig smak. Modnet i 24 måneder for en fyldig, men mild karakter – perfekt til antipasti, salater og som et delikat snack.

Blu 61
Spennende blåmuggost fra det innovative familiemeieriet Carpenedo i Veneto. Først lagret i 2 måneder alene og til slutt med den lokale venetianske dessertvinen Raboso Passito og tranebær.

Mont Brie Bleu
En nyskapende blanding av to franske osteklassikere – kremet brie og karakterfull blåmuggost.

Liten skje i oliventre fra OlivArte
Liten skje, håndlaget i bærekraftig oliventre. Skjeen passer utmerket til marmelade, sennep, sukker eller hva du måtte ønske.

Røreskje med hull i oliventre fra OlivArte
Røreskje, håndlaget i bærekraftig oliventre. Selv bruker vi denne til bl.a. supper og saus.

Stekespade med hull i oliventre fra OlivArte
Stekespade med avrenningshull, håndlaget i bærekraftig oliventre.

Liten fjøl i oliventre fra OlivArte
En liten skjære- eller smørefjøl, håndlaget i bærekraftig oliventre.

Honningsnurre i oliventre fra OlivArte
Honningsnurre i oliventre som gjør servering enkel og sølefri. Perfekt til å snurre opp honning og sirup - og f.eks røre det ut i teen.

Smørekniv i oliventre fra OlivArte
Smørkniv, håndlaget i bærekraftig oliventre.

Salatbestikk i oliventre fra OlivArte (17 cm)
Delikat salatbestikk i oliventre. Passer også til servering av annen mat.