
Skinke
Skinke


Jamon Iberico Bellota Ham 40-52 mnd, skåret hos Smakslykke
Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten.

Jamon Iberico Bellota Ham 40-52 month håndskåret av produsent, 80gr
Skinkene er produsert 100 % Ibérico svin, Lampiño rase. Grisene går ute og beiter det de finner i naturen. I fire måneder fra oktober til januar består svinenes foretrukne diett av eikenøtter.

San Daniele Gran Crudo, skåret hos Smakslykke
San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.

San Daniele Gran Crudo DOP u/b, ca 8,5 kg
San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.

Parmaskinke Gran Crudo di Parma 14-16mnd, skåret hos Smakslykke
Parmaskinke: Verdens mest berømte skinke. Skåret , og pakket hos Smakslykke

Parmaskinke Riserva u/b, ca 8 kg
Skinkene saltes og masseres og tørkes deretter i ulike klimasoner i 20-24 måneder før de er klare for endelig godkjenning eventuelt videresalg. Den lange lagringen gjør dette til en skinke med rikere smak, men uten å virke verken tørr eller harsk.

Serrano Gran Reserva Duroc 16-18mnd, skåret hos Smakslykke
Flott marmorert skinke fra La Hoguera på 100% Duroc. Mild salting og rik smak slik du bare finner hos topp skinkeprodusenter. Laget kun på hunngris.

Jamon Iberico Bellota Ham 40-52 mnd hel med bein, ca 7,5 kg
Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten.

Prosciutto Cotto Don Abbondio
Klassisk kokt italiensk skinke. Etter utbeining tørrsaltes skinkene før de trekkes til de er møre og smelter i munnen. De er fortsatt vakkert rosa i fargen og smaker slik bare godt kan gjøre: fantastico!