
Eddik
Eddik


Vinaigrette Rosé, O-med 250ml
Den perfekte smaksforsterkeren til salater og smakfulle retter med ost. Prøv på asparges, purre, sopp, modne tomater med blåmuggost eller chevre.

Rødvinseddik Cabernet Sauvignon, O-med 250ml
Håndverkseddik laget av utsøkt Cabernet Sauvignon. Med sin runde fylde og karakter passer den perfekt til marinering av fisk og kjøtt, sylting, carpaccio og smakfulle reduksjoner.

Hvitvinseddik Chardonnay, O-med 250 ml
Håndverkseddik laget av utsøkt Chardonnay-hvitvin. Ideell til marinering av fisk, pickles, carpaccio, grønnsaker og friske salater.

Eplecidereddik, O-med 250ml
Frisk og allsidig eplesidereddik som setter smak på marinader, sauser og sylting. Perfekt til svinekjøtt og vintergrønnsaker – og et løft til hjemmelagde grønnsakspickles.

Granateple eddik 250ml
Søt og syrlig eddik med smak av granateple. God til salat, rotfrukter, is, fruktsalat.

Blodappelsin eddik 250ml
Søt kremet eddik med smak av blodappelsin. God til rotfrukter, salat, is, jordbær og ost.

Pasjonsfrukt eddik 250ml
Søt frisk eddik med smak av pasjonsfrukt. Gir det lille ekstra til en salat, fisk, rotfrukter, is og fruktsalat.

Fiken & Daddel eddik 250ml
Søt og kremet eddik med smak av fiken og daddel. Nydelig til rotfrukter, salat, is, jordbær og ost.

Aceto Balsamico Tradizionale Extravecchio Dop 25 år
Bonini tradisjonell balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 25 år.

Aceto Balsamico Tradizionale Dop min. 12 år
Bonini tradisjonell balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 12 år.

Bonini Balsamcio RISERVA, 50 år, 40ml
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 50 år.

Bonini Balsamico STRAVECCHIO, 25 år, 40ml
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 25 år.

Bonini Balsamico AFFINATO, 12 år, 100ml
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 12 år.

Pedro Ximenez Sherry eddik 250ml, O-Med
Pedro Ximénez er en sherry eddik med konsentrert søtlig rosin preg i smaken og moscatel, som gir søte og nektar-konsentrerte viner.

Agrodolce ai Fichi 250ml - frukteddik med fiken, Giusti
Basen utgjøres av vineddik av meget høy kvalitet som etter lagring blandes med frisk druemost og smaksettes med reduserte frukt- eller bærjuice

Aceto Balsamico 5 år 25 cl
Eksepsjonelt rik og intens smak, tyktflytende, preget av sterk duft og delikat aroma. Aceto Balsamico fra Carlotta i Modena, lagret i 5 år. Vakker flaske og deilig kvalitet. Selvskrevet til buffeten Unik rik og intens smak, tykkflytende, kraftig aroma

Balsamico di Modena il profumato giusti 1 medalje (tidl 6 års)
Antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet

Balsamico di Modena il classico giusti 2 medajer (tidl 8 års)
Antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet.

Balsamico di Modena riccardo giusti 3 medaljer (ca 10 års)
Antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet.

Balsamico di Modena il quarto centenario 4 medaljer (ca 15 års)
Antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet.

Balsamico di Modena il banda rossa 5 medaljer (ca 25 års)
Antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet.

Crema di balsamico 250ml
Kokt balsamico fra Modena (IGP) og Nonna Carlotta, som lager utmerket Aceto Balsamico på ekte gammeldags vis.

Crema di balsamico truffle giusti 150ml - trøffel
Glazen med balsamicoeddik fra Modena og trøffel er kremaktig og delikat, med den søte og syrlige smaken av balsamicoeddik og intense noter fra trøffelen.

Crema di balsamico figs 150 ml
Glazen med balsamicoeddik fra Modena og fiken er kremet og delikat, med forsiktige søte noter fra fiken.

Riesling vineddik, 375 ml
Det kalles ikke lenger vineddik når den er ferdig, da man stopper gjæringen ved etanolinnholdet på 2º og dermed oppnår et etanolinnhold under 1º og da er det ikke lenger en vineddik, men en bittersøt Riesling, en smaksforsterker.

Merlot vineddik, 375 ml
Det kalles ikke lenger vineddik når det er ferdig, da man stopper gjæringen ved etanolinnholdet på 2º og dermed oppnår et etanolinnhold under 1º og da er det ikke lenger en vineddik, men en bittersøt Merlot, en smaksforsterker.

Saba 250ml, Giusti
Kokt druemost, kalt "Saba", er den viktigste ingrediensen for produksjon av balsamicoeddik og tradisjonell balsamicoeddik fra Modena.