
Eddik
Eddik


Balsamicoeddik og hvit trøffel, 100ml
Basert på balsamicoeddik av Modena PGI og hvit trøffel, perfekt match med ferske eller lagrede oster, eller andre retter av vilt.

Aceto Balsamico Tradizionale Extravecchio Dop 25 år
Bonini tradisjonell balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 25 år.

Aceto Balsamico Tradizionale Dop min. 12 år
Bonini tradisjonell balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 12 år.

Bonini Balsamcio RISERVA, 50 år
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 50 år.

Bonini Balsamcio RISERVA, 50 år, 40ml
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 50 år.

Bonini Balsamico STRAVECCHIO, 25 år
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 25 år.

Bonini Balsamico STRAVECCHIO, 25 år, 40ml
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 25 år.

Bonini Balsamico MATURO, 18 år
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 18 år.

Bonini Balsamico MATURO, 18 år, 40ml
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 18 år.

Bonini Balsamico AFFINATO, 12 år
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 12 år.

Bonini Balsamico AFFINATO, 12 år, 40ml
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 12 år.

Bonini Balsamico VIVACE, 3 år
Bonini balsamicoeddik av Modena PDO lagret på fat i minst 3 år.

Balsamico di Modena il profumato giusti 1 medalje (tidl 6 års)
Antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet

Balsamico di Modena il classico giusti 2 medajer (tidl 8 års)
Antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet.

Balsamico di Modena riccardo giusti 3 medaljer (ca 10 års)
Antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet.

Balsamico di Modena il quarto centenario 4 medaljer (ca 15 års)
Antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet.

Balsamico di Modena il banda rossa 5 medaljer (ca 25 års)
Antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet.

Balsamico 3 medaljer (10 års) med fiken 100ml
Denne eddiken vil passe perfekt til rike muggoster. Vil også gjøre bakte, karamelliserte fikener enda bedre nest gang du skal tilberede dette.

Balsamico 3 medaljer (10 års) med trøffel 100ml
Trøffelbalsamicoen vil være et godt tilskudd når du skal smake til en god saus basert på oksekraft. Den vil også passe til kalv, storfe og svin.

Balsamico 3 medaljer (10 års) med bringebær 100ml
And med bringebærsaus er neste like klassisk som and med appelsinsaus. Smak til en godt redusert demiglacé med bringebæreddik. Dette er den av de smaksatte balsamicoen som passer best til en salat – da gjerne med litt ristede nøtter.

Crema di balsamico classic giusti 250ml
Delikat og sursøt til retter av fisk, kjøtt, ost og iskrem, frukt eller grønnsaker. Dette er en reduksjon av balsamicoeddik, gjennom en oppvarming av væsken med maisstivelse og ekstra kokt druemost.

Crema di balsamico truffle giusti 150ml - trøffel
Glazen med balsamicoeddik fra Modena og trøffel er kremaktig og delikat, med den søte og syrlige smaken av balsamicoeddik og intense noter fra trøffelen.

Crema di balsamico figs 150 ml
Glazen med balsamicoeddik fra Modena og fiken er kremet og delikat, med forsiktige søte noter fra fiken.

Balsamosaba® 6 200ml
Balsamosaba® 6 produseres ved å kombinere kokt druemost som har blitt eldet i 6 år i trefat med ren saba. Saba er druemust som er kokt ned til en fin sirup, og som ikke er eldet.

Saba, økologisk 200ml
Den søte essensen av økologisk kokt druemost

Epleeddik Aceto di Mele, 250ml
En velbalansert og fruktig epleeddik.