
Grønnsaker
Grønnsaker


Små kapers på salt 4-8mm 90g
Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater mm.

Cornichons Malossol 440g
Litt større agurker som er lagt ned i en krydret, lettsaltet og sursøt lake. Nydelig rett fra glasset og perfekt til f.eks. tartarsaus og salsa verde.

Cornichons Caviar 120g
Dette er super-deluxe utgaven av svenskenes «Bostongurka» - eller kanskje mer presist et produkt som for deg til å glemme alt du har smakt tidligere av agurkmiks!

Cornichons extra fine 210g
Dette er premium agurkene slik vi som elsker ekte cornichons vil ha dem. Små, smaksrike og med en unik sprøhet.

Kapersfrukt, 190g
Velsmakende kapersfrukter som er ideelle til aperitiffer, i grønnsakssalater, som snacks, i kombinasjon med kjøttbaserte hovedretter, eller for å gi smak til sauser og majones.

Kapersblomst på salt 9-11mm 90g
Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter.

Hvitløk og chili i olje,190g
Gi pastaen din et brennende spark med Sugo Aglio Olio Peperoncino fra Casa Rinaldi. En krydret saus laget av hvitløk og brennende chili i ekstra jomfru olivenolje. Smaker også veldig godt på en ciabatta!

Peperoncini Calabresi i biter 310g
Hakket sterk chili i solsikkeolje

Chili fylt med geitost, 190g
Rund kirsebærrød pepper, delikat krydret, spesielt kjøttfull og knasende, behandles fersk så snart den er plukket. Ved nøye manuell bearbeiding blir de ferske paprikaene tømt, bleket og fylt med delikat fersk geitost.

Fylte paprika med ansjos og kapers i olivenolje, 190g
Fylte paprika med ansjos og kapers, tilberedt etter en tradisjonell kalabrisk oppskrift. En intens og deilig smak, ideell som forrett eller snacks.

Chili fylt m/tunfiskkrem 280gr
Peperoncino farciti piccanti in olio.

Småløk i balsamico 190g
De små, aromatiske løkene av Borretana-sorten fra Calabria er milde, nesten søte. De tilberedes kort og marineres deretter i en søt og sur saus laget av balsamico, olivenolje, tomater, marsala, salt og sukker.

Grillede grønnsaker i olivenolje
En blanding av grillede grønnsaker smaksatt med middelhavskrydder og lagt i olivenolje. Utmerket å nyte som forrett, siderett eller til å fylle smørbrød og focaccia.

Salicorna, sjøasparges i olivenolje 280g
Sjøasparges er en typisk plante i Middelhavet og Apulien. Tilsatt krydder og olje

Artisjokker, grillet, krydret med hvitløk, chili, oregano i olje 280g
Utmerket til forretter, tilbehør og til å fylle pizza, focaccia mm.

Artisjokker i olivenolje, 280g
Delte artisjokker i olivenolje. Utmerket som forrett og tilbehør.

Hvitløk marinert i olje med krydder, 190g
Fersk hvitløk marinert i olivenolje, fin krydret med krydder. Oppbevaring i olje gjør den myk og spesielt velsmakende, utmerket for å pynte aperitiffer og snacks.