
Grønnsaker
Grønnsaker


Cornichons extra fine 210g
Dette er premium agurkene slik vi som elsker ekte cornichons vil ha dem. Små, smaksrike og med en unik sprøhet.

Peperoncini Calabresi i biter 310g
Hakket sterk chili i solsikkeolje

Chili fylt med geitost, 190g
Rund kirsebærrød pepper, delikat krydret, spesielt kjøttfull og knasende, behandles fersk så snart den er plukket. Ved nøye manuell bearbeiding blir de ferske paprikaene tømt, bleket og fylt med delikat fersk geitost.

Småløk i balsamico 190g
De små, aromatiske løkene av Borretana-sorten fra Calabria er milde, nesten søte. De tilberedes kort og marineres deretter i en søt og sur saus laget av balsamico, olivenolje, tomater, marsala, salt og sukker.

Hvitløk og chili i olje,190g
Gi pastaen din et brennende spark med Sugo Aglio Olio Peperoncino fra Casa Rinaldi. En krydret saus laget av hvitløk og brennende chili i ekstra jomfru olivenolje. Smaker også veldig godt på en ciabatta!

Cipollineløk i Aceto Balsamico
De små løkene får farge, syre og aromaen av balsamicoen. Løkens egen sødme gir den en fantastisk balansert aroma. Som tilbehør til pølse, skinke eller hard ost.

Chili fylt m/tunfiskkrem 280gr
Peperoncino farciti piccanti in olio.

Grillede grønnsaker i olivenolje
En blanding av grillede grønnsaker smaksatt med middelhavskrydder og lagt i olivenolje. Utmerket å nyte som forrett, siderett eller til å fylle smørbrød og focaccia.

Salicorna, sjøasparges i olivenolje 280g
Sjøasparges er en typisk plante i Middelhavet og Apulien. Tilsatt krydder og olje

Artisjokker, grillet, krydret med hvitløk, chili, oregano i olje 280g
Utmerket til forretter, tilbehør og til å fylle pizza, focaccia mm.

Artisjokker i olje
Deilige italienske artisjokker i olivenolje smaksatt med naturlige krydder for å huske smakene fra fortidens oppskrifter. Ideell for forretter, tilbehør eller til å fylle smørbrød eller focaccia.

Hvitløk med urter
Hvitløk, fratatt sine sterkeste deler, men beriket av aromaene av timian og rosmarin, passer godt sammen med forretter, hors d'oeuvres og tilbehør. Utmerket også for å tilberede enhver oppskrift da den ikke har noe skinn. En intens smak absolutt å prøve.

Sylta rødbeter, Gran Søndre Sande
Syltede rødbeter kan brukes som tilbehør til både kjøtt og fisk. Passer perfekt til hjemmelaget leverpostei

Sylta rødløk, Gran Søndre Sande
Prøv det for eksempel på burgeren, til pulled pork, taco, i poke-bowl eller til biffen

Rødbetsalat med paprika, Berle Gård Svelvik
Hjemmelaget rødbetsalat med løk og paprika. Velsmakende som garnityr til all type mat og pålegg

Kapersfrukt, 190g
Velsmakende kapersfrukter som er ideelle til aperitiffer, i grønnsakssalater, som snacks, i kombinasjon med kjøttbaserte hovedretter, eller for å gi smak til sauser og majones.

Artisjokker i olivenolje, 280g
Delte artisjokker i olivenolje. Utmerket som forrett og tilbehør.

Hvitløk marinert i olje med krydder, 190g
Fersk hvitløk marinert i olivenolje, fin krydret med krydder. Oppbevaring i olje gjør den myk og spesielt velsmakende, utmerket for å pynte aperitiffer og snacks.

Fylte paprika med ansjos og kapers i olivenolje, 190g
Fylte paprika med ansjos og kapers, tilberedt etter en tradisjonell kalabrisk oppskrift. En intens og deilig smak, ideell som forrett eller snacks.