
Pesto og tapenader
Pesto og tapenader


Pesto basilikum, 80g
Denne pestoen med basilikum fra Cascina San Giovanni i sørlige Piemonte, er en topp pesto laget av liguriske basilikum, kaldpresset olivenolje, pinjekjerner, hvitløk og parmesanost. Perfekt til pasta eller på ristet brød.

Bruschetta m/oliven, 180g
"Hjemmelaget" tomatsaus med oliven, perfekt til bruschetta

Bruschetta (laget av tomatbiter), 180g
"Hjemmelaget" tomatsaus, perfekt til bruschettea

Olivenpaté av sorte oliven, 180gr
Paté av sorte oliven, friske urter og god olivenolje. Passer inn i salatdressinger, potet- eller tomatsalat, på grillet kjøtt og fisk og helt nydelig på en toast

Olivenpaté av grønne oliven, 180gr
Paté av grønne oliven, friske urter og god olivenolje. Passer inn i salatdressinger, potet- eller tomatsalat, på grillet kjøtt og fisk og helt nydelig på en toast

Paté av oliven, mandler og trøfler, 90g
Krem basert på grønne oliven, mandler og svart sommertrøffel. Nytes som aperitiff på krutonger eller som saus til forretter med tilsetning av confiterte tomater.

Pesto rosso fra Langhe i Piemonte, 180g
Saus laget med tørkede tomater, mandler og basilikum. Uimotståelig med førsteretter, deilig også som krem som smøres på varme krutonger.

Persille og hvitløksaus "Bagnetto verde", 130g
Den typiske piemontesiske sausen laget med persille, ansjos, hvitløk og kapers. Den har alltid blitt brukt ved romtemperatur i en rekke retter: hardkokte egg, kokte poteter, ansjosfileter, fersk tomini og kokt kjøtt.

Pesto genovese fra Langhe i Piemonte, 180g
Nytes i den mest klassiske versjonen med trofie, spaghetti eller som ingrediens i tilberedning av deilig lasagne med pesto. Også verdt å prøve i tilberedning av bruschetta og smørbrød.

Trøffel- og hasselnøttpesto, 85g
Utmerket krydder basert på sort sommertrøffel, Piedmont IGP hasselnøtter, champignon og pinjekjerner. Ideell akkompagnement til ravioli al plin eller bruschetta.

Krem med hvit trøffel, 85g
Krem basert på hvit trøffel og porcini sopp. Ideell med eggetajarin, med risotto eller utvidet med fløte som krydder til kjøtt.

Pestone, den genovesiske pesto DOP
For å produsere en virkelig spesiell pesto, er valget av ingredienser grunnleggende. Av denne grunn er de beste valgt: Ligurisk extra virgin olivenolje, 24-måneders Parmigiano Reggiano DOP, Pecorino Fiore Sardo DOP, økologisk Vessalico hvitløk (slow food

Pesto Rosso
Anfosso sin Pesto Rosso anbefales brukt i pastasalat, i varm pasta, saus, dipp, på bruchetta osv. Knallgod!

Pesto alla genovese
Anfosso sin Pesto er nok en av de beste pestoene vi har smakt! Brukes i pastasalat, i varm pasta, på brød som erstatning til smør, dipp og som smakserstatter.

Artisjokkrem Anfosso 180gr
Perfekt til tapas, på skiva eller til pizza. Et utmerket alternativ til aioli.

Middelhavspaté
En pate av chili, tunfisk og andre ingredienser som omslutter smaken av Middelhavet. Ideell for crostini, bruschetta, pasta og kjøtt.

Soppkrem i olivenolje
Soppkrem med delikat smak, brukes til første og andre retter, krutonger og bruschetta.

Chilikrem, 190g
Chili krydret med olivenolje for å bevare godheten og balansen av smaker. Utmerket å smøre på bruschetta eller til å krydre første- og andreretter.

Artisjokkrem, 190g
Perfekt til tapas, på skiva eller til pizza. Et utmerket alternativ til aioli.

Protein basilikumsaus, 140g
Dressing med høyt protein- og fiberinnhold, tilberedt med 100 % italiensk basilikum og proteiner avledet fra myse. Perfekt for idrettsutøvere og for de som følger en bestemt diett.

Pesto Genovese, 130 g
Typisk pesto tilberedt med høy prosentandel basilikum. Ideell som krydder til pastabaserte retter, men også for tilbehør til kjøtt eller fiskebaserte hovedretter. Ypperlig på bruschetta!

Pesto Genovese u/hvitløk, 130 g
Variant av den typiske pesto genovese, tilberedt med høy prosentandel basilikum. Ideell som krydder til pastabaserte retter, men også for tilbehør til kjøtt eller fiskebaserte hovedretter. Ypperlig på bruschetta!

Pesto med soltørkede tomater, 130g
Pesto tilberedt med en høy prosentandel basilikum og tørkede tomater. Ideell til pastabaserte retter eller fiskebaserte hovedretter. Også utmerket for pynting av grillet kjøtt.

Pesto med rød basilikum, 130g
Alternativ til den typiske genoese pestoen, tilberedt med rød basilikum som gir sausen en liten bitterhet og en knapt merkbar ettersmak av nellik. Ideell for krydder av pasta eller risbaserte retter. Utmerket for tilberedning av deilige kanapeer.

Sort olivenpaté med soltørkede tomater, 130g
Sort olivenpaté med tørkede tomater, ideell i kombinasjon med hovedretter basert på rødt kjøtt eller fisk. Også utmerket for tilberedning av kanapeer og snacks.

Taggiasca olivenpaté, 130g
Paté med svarte oliven, “Taggiasca” varianten fra den liguriske rivieraen, ideell i kombinasjon med hovedretter basert på rødt kjøtt eller fisk. Også utmerket for tilberedning av kanapeer og snacks.

Trøffel- og soppesto, 130g
Deilig pesto laget med trøfler og sopp. Utmerket for tilberedning av deilige kanapeer eller som tilbehør til kjøtt.