
Pesto og tapenader
Pesto og tapenader


Trøffeltapenade 180g
Tartufata er en paté/garnityr som består av oliven, hvitløk, maisolje, champignon, ansjos* og sommertrøffel. Den er på sitt beste på en varm bruschetta, men den kan også brukes som en saus på ferdiglaget pasta eventuelt på pizza.

Pasta di Olive (Tapenade) 85g, Anfosso
Bruksområdet: topping til brød, dipp, kan blandes ut med ekstra olivenolje-lunes som saus til fisk osv.

Fersk pesto, (pesto fresco alla Genovese), kjølevare
Liguriansk basilikum regnes som noe av det beste som kan fremskaffes av denne urtenes primadonna. Den verdsettes for sin milde og elegante smak og avlange tynne blader.

Chilikrem (krydret), 80g
"Hjemmelaget" chilikrem fra Alba, Piemonte. Perfekt i pastaen, på pizza eller på en bruschetta

Paté av oliven, mandler og trøfler, 90g
Krem basert på grønne oliven, mandler og svart sommertrøffel. Nytes som aperitiff på krutonger eller som saus til forretter med tilsetning av confiterte tomater.

Pesto rosso fra Langhe i Piemonte, 180g
Saus laget med tørkede tomater, mandler og basilikum. Uimotståelig med førsteretter, deilig også som krem som smøres på varme krutonger.

Pesto genovese fra Langhe i Piemonte, 180g
Nytes i den mest klassiske versjonen med trofie, spaghetti eller som ingrediens i tilberedning av deilig lasagne med pesto. Også verdt å prøve i tilberedning av bruschetta og smørbrød.

Trøffel- og hasselnøttpesto, 85g
Utmerket krydder basert på sort sommertrøffel, Piedmont IGP hasselnøtter, champignon og pinjekjerner. Ideell akkompagnement til ravioli al plin eller bruschetta.

Krem med hvit trøffel, 85g
Krem basert på hvit trøffel og porcini sopp. Ideell med eggetajarin, med risotto eller utvidet med fløte som krydder til kjøtt.

Pesto Rosso, 180 g
Anfosso sin Pesto Rosso anbefales brukt i pastasalat, i varm pasta, saus, dipp, på bruchetta osv. Knallgod!

Pesto alla genovese
Anfosso sin Pesto er nok en av de beste pestoene vi har smakt! Brukes i pastasalat, i varm pasta, på brød som erstatning til smør, dipp og som smakserstatter.

Artisjokkrem Anfosso 180gr
Perfekt til tapas, på skiva eller til pizza. Et utmerket alternativ til aioli.

Artisjokkrem, 190g
Perfekt til tapas, på skiva eller til pizza. Et utmerket alternativ til aioli.

Protein basilikumsaus, 140g
Dressing med høyt protein- og fiberinnhold, tilberedt med 100 % italiensk basilikum og proteiner avledet fra myse. Perfekt for idrettsutøvere og for de som følger en bestemt diett.

Sort olivenpaté med soltørkede tomater, 130g
Sort olivenpaté med tørkede tomater, ideell i kombinasjon med hovedretter basert på rødt kjøtt eller fisk. Også utmerket for tilberedning av kanapeer og snacks.

Trøffel- og soppesto, 130g
Deilig pesto laget med trøfler og sopp. Utmerket for tilberedning av deilige kanapeer eller som tilbehør til kjøtt.