![Bonito del Norte hvit tunfisk 225g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/820ef930e425b4e5a9a3f4c6be7748ad-image.jpeg)
Fiskekonserver
Danske FANGST har «gjenoppfunnet» den stolte nordiske tradisjonen med å foredle og konservere bærekraftig høstede fisk og skjell fra de nordiske havområdene. Fiskekonserver er ikke lenger forbeholdt frokostbordet og serveres nå på vinbarer og restauranter.
Fiskekonserver
![Bonito del Norte hvit tunfisk 225g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/820ef930e425b4e5a9a3f4c6be7748ad-image.jpeg)
![Ansjoser i olivenolje 95 gr](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/81b24e124613f9f56aaa2508f3252aba-image.jpeg)
Ansjoser i olivenolje 95 gr
Lekre ansjosfiletér i en god olivenolje. Kjempegodt til et stykke landbrød med godt smør, til egg, appetittvekker, med kapers på en bit grovbrød, som en smaksforsterker til fiskeretten.
![Tunfisk i olivenolje med sitron 120 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/ceac4d1512b4f7e12da166546e6072a7-image.jpeg)
Tunfisk i olivenolje med sitron 120 g
En veldig mør og delikat tunfisk fanget i Atlanterhavet og filetert på Conserveira do Sul i Sør-Portugal. Etter filetering legges den i et lag olivenolje og sitronskiver, noe som gir en herlig avrundet smak.
![Tunfiskfilet på olivenolje 300g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/c02fff9061ccb3a966e94fa0e7d038ee-image.jpeg)
Tunfiskfilet på olivenolje 300g
Tunfiskfilet på olivenolje er en klassikker til ulike retter som bla vitello tonnato.
![Brisling No. 1 100g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/79839b6d92deb9bd12bd558aebf063ca-image.jpeg)
Brisling No. 1 100g
Små lekre Østersjøbrislinger lettrøykes med bøkeflis og legges for hånd i boksen før de får selskap av kaldpresset rapsolje fra Bornholm krydres med lyng og kamille.
![Brisling No. 2 100g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/780fb1ad0cfb2bb8988b441c5e261990-image.jpeg)
Brisling No. 2 100g
Små lekre Østersjøbrislinger lettrøykes med bøkeflis og legges for hånd i boksen før de dekkes med kaldpresset rapsolje fra Bornholm.
![Brisling No. 4 100g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/fefca6cdc8cbb14bc4e324a84fa4d725-image.jpeg)
Brisling No. 4 100g
Lett-tørket Østersjøbrisling håndlagt i boksen, med kaldpresset rapsolje fra Bornholm som er krydret med allehånde og nellikspiker.
![Regnbueørret 100g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/a3b4284c546c99c1edee29b3a15e908c-image.jpeg)
Regnbueørret 100g
Lettrøykt regnbueørret smaksatt med einebær, sitron og timian.
![Laks fra Færøyene 110g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/127d562e4645cbb8cbfd559392fe9cc5-image.jpeg)
Laks fra Færøyene 110g
Tynne laksefileter legges kjapt på en glohet støpejernsgrill før de legges i boksen med kaldpresset rapsolje fra Bornholm.
![Laks fra Færøyene no 2 110g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/84c76c09f84b069a7c93134c7709baca-image.jpeg)
Laks fra Færøyene no 2 110g
Laks fra Færøyene med tindved og sitronverbena.
![Hjerteskjell 100g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8d2877d63839c7630c9ee633a5051e7d-image.jpeg)
Hjerteskjell 100g
Hjerteskjell, dampet og lettsaltet og lagt på kaldpresset rapsolje.
![Blåskjell No. 1 100g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/eb0e247be109eb3f628bd5c35313152c-image.jpeg)
Blåskjell No. 1 100g
Blåskjell marinert med dill og fenikkelfrø og konservert i kaldpresset rapsolje fra Bornholm og eplesidereddik.
![Blåskjell No. 2 100g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/98324221d8c0c81fd64feefdbcbe0650-image.jpeg)
Blåskjell No. 2 100g
Blåskjell, lettrøykt med bøkeflis og lagt på kaldpresset rapsolje.
![Sild No. 1 100g - røykt og med hvit pepper og ramsløk, Fangst](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/bfa3a7a50204cda181c5b3393f04419e-image.jpeg)
Sild No. 1 100g - røykt og med hvit pepper og ramsløk, Fangst
Norsk sild røykt, smaksatt med hvit pepper og ramsløk