Kittmodningsost

Kittmodningsost er lett å dra kjensel på. De kjennetegnes ved sin gul–oransje overflate og sin markante lukt. Som oftest er kittmodnet ost noe bløt i overflaten.
Kittmodningsost
Mont d´Or AOP Petit 500g, Mons
Mont D'or er en vintermelks-ost som lages på de store meieriene som ellers lager Comte og Gruyere.
Raclette Classic
Sveitsisk klassisk raclette er en ekte bondeost og en spesialitet i seg selv. Lagret i 3 måneder med en mild og aromatisk smak. Dens utmerkede smelteegenskaper, kremete tekstur og typiske smak gjør raclette til en utmerket ost.
Morbier Extra moden
En ny måte å tenke på Morbier-modning og ekspertisen fra Petite har tryllet frem denne ekstra modne versjonen av Morbier som er en delikat smaksopplevelse. Gress, nøtter, melk i fin harmoni og med nydelig dybde og lang ettersmak.
Taleggio DOP
Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk. Osten har hatt DOP status siden 1996 og blir produsert i Bergamo, Brescia, Como, Cremona, Lecco, Lodi, Milan,o Pavia, Treviso og Novara. Taleggio har vært produsert siden tidlig på 1300-tallet.
Petit Reblochon Lait Cru aop 240g
Osten har en gulorange overflate ofte dekket med et hvitt mugglag. Ostemassen er elfenbensfarget og fløyelsmyk, Smøraktig smak med balansert saltinnhold.






