Kittmodningsost
Kittmodningsost er lett å dra kjensel på. De kjennetegnes ved sin gul–oransje overflate og sin markante lukt. Som oftest er kittmodnet ost noe bløt i overflaten.
Kittmodningsost
Sundvoldenost
Sundvoldenost kom til i et samarbeid med Sundvolden Hotell, som navnet tilsier. Dette er en ost med gode smelte egenskaper, og med ramsløk er den blitt meget populær.
Eiker Holtefjell ung
En fast, norsk rødkittost laget på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Osten er fyldig, har en meget god smelteevne og perfekt til topping på pizza.
Mini Mont d'Or 350g
Sesong fra midten av september til påske. Osten heter i daglig tale Vacherin. Den er laget av kumelk og selges i trekasser, hvor den modnes videre. Den har en rynket overflate og en nydelig kremet tekstur med mange smaksnyanser.
Epoisses AOP Germain 250g
Epoisse, en klassisk fransk, er en deilig, kremet ostemasse som lagres i Marc de Bourgogne i ca 3-5 uker, noe som gir den en lett aroma av ammoniakk og en fin karakteristisk smak.
Rødlin 3,5kg økologisk, Tjamsland Gård
Mont d´Or AOP Petit 400g, Mons
Mont D'or er en vintermelks-ost som lages på de store meieriene som ellers lager Comte og Gruyere.
Jærosten mellomlagret 5-6mnd 4kg, Voll Ysteri (Racletteost)
Jærosten Jemina var den første autoriserte osten av rå melk i Norge noen gang, og den hører til ostegruppen Raclette, som har sine røtter i Wallisdalen i sørvest Sveits.
Raclette AOP Suiss Lait Cru
En perfekt ost til smelting, om det så er raclette eller et skikkelig godt ostesmørbrød.
Morbier AOP Lait Cru, Rivoire Jacquemin
Morbier er en halvfast, kittmodnet ost produsert av upasteurisert kumelk. Denne morbieren er produsert av melk fra Jurafjellene. Stripen i midten av osten er aske fra vinstokkene.
Taleggio DOP
Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk. Osten har hatt DOP status siden 1996 og blir produsert i Bergamo, Brescia, Como, Cremona, Lecco, Lodi, Milan,o Pavia, Treviso og Novara. Taleggio har vært produsert siden tidlig på 1300-tallet.
Petit Reblochon Lait Cru aop 240g
Osten har en gulorange overflate ofte dekket med et hvitt mugglag. Ostemassen er elfenbensfarget og fløyelsmyk, Smøraktig smak med balansert saltinnhold.