
Ostebaserte sauser
Ostebaserte sauser


Alfredosaus med svart trøffel, 260g
Oppskrift basert på ost og trøffel, en verdifull variant av klassikeren "Salsa Alfredo". Utmerket til å krydre alle førsteretter. Glutenfri

Alfredosaus med steinsopp, 260g
Oppskrift basert på ost og steinsopp, en variant av den klassiske "Alfredosausen" som minner om skogens dufter. Utmerket til å krydre alle førsteretter. Glutenfri

Alfredo pizzasaus, 260g
Oppskrift basert på ost, oregano og kapers, en variant av klassikeren “Salsa Alfredo” som minner om duftene fra Middelhavet. Utmerket til å krydre alle førsteretter. Glutenfri

Klassisk alfredosaus, 260g
Ostebasert oppskrift laget av en romersk trattoria på begynnelsen av det tjuende århundre, den etablerte seg i USA på 1930-tallet. Oppskriften ble laget for å krydre fettuccine, men kan brukes på alle typer pasta og risotto. Glutenfri

Krem med Taleggio PDO, 150g
Kremet glutenfri saus med delikat smak, tilberedt med Taleggio DOP, utmerket til å krydre pasta og risotto.

Kremet saus med Gorgonzola (DOP), 150g
Kremet glutenfri saus tilberedt med Gorgonzola DOP, utmerket til å krydre pasta, risotto og gnocchi.

Kremet saus med Parmigiano Reggiano, 150g
Kremet saus basert på Parmigiano Reggiano DOP. Utmerket til pasta- og eller kjøttbaserte hovedretter. Prøv den også som basissaus til hvit pizza!

Kremet saus med trøffel og Parmigiano Reggiano, 150 g
Kremet saus basert på Parmigiano Reggiano DOP-ost og Tuber aestivum (sort) trøffel. Deilig som saus til pastaen, til gnocchien, eller vendt inn i risottoen. Ypperlig til bruschettaen:)

Kremet saus m/ Parmigiano Reggiano og steinsopp, økologisk
Økologisk krem tilberedt med Parmigiano Reggiano DOP og Porcini sopp. Ideell til pasta eller risbaserte retter.

Kremet saus med trøffel og ost Fondue, 150 g
Kremet saus basert på Fondue ost og smaksatt med Tuber aestivum (sort) trøffel. Ideell som smakstilsetning til retter basert på eggpasta, fylling av vol-au-vent (tertestykke), eller for pynt av kanapeer og hovedretter basert på stekt kjøtt.

Kremet saus med Castelmagno ost, 150 g
Fløyelsaktig krem basert på osten Castelmagno DOP. Utmerket til pasta eller risbaserte retter og ypperlig på hvit pizza.

Kremet saus med Cacio Pecorino ost og pepper, 150g
Klassisk romersk pastarett. Kremet saus tilberedt med Cacio Pecorino og pepper, etter en eldgammel oppskrift fra Sentral-Italia. Utmerket til pastabaserte retter.

Trøffelmajones 90 g
Fløyelsmajones beriket med sort trøffel. Ideell til å smøre på brød eller i kombinasjon med kjøtt- eller eggbaserte hovedretter.

Klassisk majones, 180g
Klassisk majones tilberedt etter tradisjonell oppskrift basert på egg, olje og sitron. Utmerket for tilberedning av snacks eller i kombinasjon med hovedretter av kjøtt, fisk eller grønnsaker. Rik smak.