
Fast ost
Fastost dekker et bredt spekter av oster, fra de smidige til de harde. Teksturen spenner fra glatt til grovkornet. Osten kan ha runde hull, være pipet eller massiv. Smaksspekteret er stort, fra aromatisk, nøtteaktig og søtlig, til syrlig, salt og smøraktig. De modnes som regel før de er spiseklare, og mange egner seg godt for lagring
Fast ost


Emmental Suisse aop 12mnd
Emmentaler kommer fra Emme dalen i regionen Bern. Den fikk AOC status så sent som i 2006.

Manchego 1605 DOP Råmelk
1605 Herencia er en Manchego laget på råmelk og lagret i 5 måneder. En av topprodusentene av Manchego.

Manchego Montescua Curado DOP 8-10mnd
En pasteurisert manchego modnet 8-10 mnd for en rikere smak.

Gruyère Reserve de Fribourg AOP
Gruyère er en velkjent fast ost laget av kumelk og har fått navnet fra byen Gruyère i Sveits. Vår utgave Gruyère er en virkelig bestselger.

Comté Reserve 18-24 mnd
En godt modnet Comté av høyeste kvalitet. Rik på smak, god sødme og krystaller.

Parmigiano Reggiano DOP 18-20 mnd
Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant også supergold under Oste-VM i Bergen i 2018!

Västerbottensost
Västerbottensost er en svensk stolthet laget på pasteurisert kumelk. Den har tradisjoner helt tilbake til slutten av 1800-tallet.

Ibérico 2 mnd
Spennende spansk ost produsert på ku-, fåre-, og sauemelk.

Sierra La Solana Trufado (Trøffel Manchego)
En manchego med trøffel. Akkurat så godt som det høres ut!

Pecorino Romano DOP
Pecorinio Romano er sannsynligvis en av de eldste italienske ostene.