
Fast ost
Fastost dekker et bredt spekter av oster, fra de smidige til de harde. Teksturen spenner fra glatt til grovkornet. Osten kan ha runde hull, være pipet eller massiv. Smaksspekteret er stort, fra aromatisk, nøtteaktig og søtlig, til syrlig, salt og smøraktig. De modnes som regel før de er spiseklare, og mange egner seg godt for lagring
Fast ost


Boer'n Trots gouda m/lønnesirup whisky
Midt i hjertet av Landgoed Kaamps lager Boer n' Trots ost med sjel – og med utsikt til både kyr og ysting. Osten vaskes med lønnesirup-whisky, noe som gir en unik, søt og treaktig smak du sent vil glemme. Velkommen til "The Experience Boulevard"!

Västerbottensost 24 mnd
Västerbottensost er en svensk stolthet laget på pasteurisert kumelk. Den har tradisjoner som strekker seg tilbake til slutten av 1800-tallet.

Provolone Stravecchio
Provolone Stravecchio – en ekte smaksbombe for ostekjennere! Denne vellagrede italienske osten byr på intens dybde, krystallinsk tekstur og en pikant karakter som gjør den uimotståelig både alene og i selskap med kraftige spekemat og gode viner.

Vesterhavsost, økologisk
Modnet i minimum 26 uker, så langt vest du kan komme, og med Bovbjerg Fyr og det frådende Vesthavet som nærmeste naboer.

Tomme Noire des Pyrénées IGP
Tomme Noire er preget av sin elegante sorte skall, en modningstid på minst tre uker, og en mild, melkeaktig smak som er lett å sette pris på.

Wildblumenkäse - Alpeost med villblomster
Ostene som har blitt modnet i 2 måneder dekkes med en blanding av spiselige markblomster og urter. Osten modnes videre og utvikler en smak der den naturlige og fargerike utsiden påvirker smaken i retning av et forsterket floralt og urtepreget smaksbilde

Rosenblumenkäse – Alpeost med roseblader
De 2 måneder gamle ostene dekkes med tørkede roseblader som ved videre modning tilfører osten en behagelig smakskombinasjon av håndverksost og en behagelig mild og delikat krydret smak fra rosebladene.

Tradition Grand Cru - Alpeost vasket med cider og aske
En nydelig balanse mellom det milde og det markante, med et hint av kjeller og noe nesten fruktig i ettersmaken. Tenk deg noe som minner om godt modnet fjellost, men med et friskt lite sting.

Wilde Hilde
Wilde Hilde er en lett urteaktig, behagelig fyldig, sterk og sta ost fra meieriet Wängi.

Los Cameros 3-melksost m. rosmarin. 6 mnd
En lagret tremelksost med rosmarin - fra Làcteos Martinez i La Rioja, som lager de mest fantastiske spanske bondeostene.

Ubriaco d'Amore, (ost med Amarone druer)
Ost som er modnet i de velrenommerte Amarone druer. La Casearia bruker en halvmodnet Monteveronese d'Allevo kumelksost. En av de italienske perler som kun har blitt beriket ved modningen i Amarone. Det gir den en unik smak. Fra Veneto i Italia.

Beemster Gouda Jalapeno
Intens forførende ost med et kick av Jalapeno. Perfekt for de som vil ha noe ekstra til burgeren, nachos, eller som snacks til et godt glass!

Beemster Gouda Truffle
Denne osten er lagret i 10 uker. Tross den korte lagringen har den rik og jordlig smak. Det brukes kun naturlig trøffel som gir den delikat smak og ikke dominant smak av syntetisk trøffel.

Appenzeller Extra-Würzig
Appenzeller er både navnet og området hvor osten kommer fra. Rundt 1069 grunnla St.Gallen-klosteret provinsen Abbacella, nå kjent som Appenzeller.

Comté Reserve,minimum 30 mnd lagring
En godt modnet Comté av høyeste kvalitet. Rik på smak, god sødme og krystaller.

Comté Extra 16-24 mnd
Langsom modning i hulene under St. Antoine fort i minst 16 måneder gir denne Comté sin helt spesielle smak slik at den skiller seg fra andre Comté oster.

Choix Gruyère AOP Extra 18 mnd. lagring
Denne eksepsjonelle osten er laget uten noen tilsetningsstoffer, hvor kvaliteten på melken er direkte påvirket av gresset som kyr beiter. Lagret i 18 måneder.

Kaltbach creamy
Halvfast sveitsisk ost laget av pasteurisert kumelk med nøttepreget og aromatisk smak. Modnet i sandsteinsgruvene i Kaltbach.

Kaltbach creamy m/trøffel
Halvfast sveitsisk ost laget av pasteurisert kumelk med smak av trøffel. Modnet i sandsteinsgruvene i Kaltbach.

Landana gouda med grønn pesto
Konsistensen på pestoost er halvfast, men smidig, og smaken bærer tydelig preg av basilikum og hvitløk. Ved lagring vil ostemassen fremstå fastere, og smaken bli kraftigere.

Cheddar Montgomery (Artesan Somerset), Neal´s Yard Dairy
Montgomery Cheddar lages på upasteurisert kumelk med tradisjonell animalsk løype. Cheddarkjennere er ikke i tvil – Montgomery er kongen av cheddar

Garstang engelsk cheddar
Engelsk cheddar har en tett ostemasse uten hullsetting og en ren, aromatisk og syrlig smak. Modningen foregår langsomt og en ost kan ligge ett år eller mer for å få den rette smaken.

Kerrygold Cheddar Mature White
Kerrygold Mature Cheddar er en god Irsk Cheddar lagret i 12 måneder, den har gode smelteegenskaper og lang ettersmak.

Rabel Ibérico 2 mnd
Spennende spansk ost produsert på ku-, fåre-, og sauemelk.