![5J Iberico Bellota u/ben ca 4kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d08d1a2941fa8c50a20801856c3f34ee-image.jpeg)
Hele skinker
Her finner du vår beste utvalg av våre eksklusive, hele franske, spanske og italienske skinker i flere varianter.
Hele skinker
![5J Iberico Bellota u/ben ca 4kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d08d1a2941fa8c50a20801856c3f34ee-image.jpeg)
![Iberico Bellota u/ben, 28-42 mnd. Capa Negra ca 4kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/3b4da818b9c74855dcdc7fedbb492986-image.jpeg)
Iberico Bellota u/ben, 28-42 mnd. Capa Negra ca 4kg
Svartfotskinke av høyeste kvalitet og standard fra Capa Negra i Jabugo. Denne ibérico bellota skinken er 100 prosent ren pata Negra, og har dermed den sorte klassifiseringen, den høyeste oppnåelige.
![Iberico Bellota m/ben 36 mnd ca 7 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8a59c6745c847d96b5919e52d0994b7e-image.jpeg)
Iberico Bellota m/ben 36 mnd ca 7 kg
Den kjente Pata Negra-grisen (svartfotgris), som er nøye utvalgt blant Iberico-grisene sør-vest i Spania, og som i siste del av oppveingsfasen løper fritt og lever utelukkende av nøtter fra de gamle eiketrærne.
![Iberico Bellota Puro, Monte Nevado. 32 mnd. u/ben ca 4,5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/985c169f1d33e12e377ad819b1d07e74-image.jpeg)
Iberico Bellota Puro, Monte Nevado. 32 mnd. u/ben ca 4,5 kg
Beste Iberico Bellota 2019
![Mangalica skinke u/ben 4,5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/7e569d623596eced6dfc93511a1d2131-image.jpeg)
Mangalica skinke u/ben 4,5 kg
Mangalica er en helt spesiell gris med smakfullt kjøtt på grunn av fettinfiltrasjon under grisens oppvekst.
![Mangalica skinke m/ben 7,5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/1416a1de8b2e2c512960ac3c461e1c3d-image.jpeg)
Mangalica skinke m/ben 7,5 kg
Mangalica er en helt spesiell gris med smakfullt kjøtt på grunn av fettinfiltrasjon under grisens oppvekst.
![Serrano Reserva Aromaserrana 10mnd u/ben, ca 6kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8a04ea75f47e6a0243c90d55689b7cb7-image.jpeg)
Serrano Reserva Aromaserrana 10mnd u/ben, ca 6kg
Flott marmorert skinke fra La Hoguera på 100% Duroc. Mild salting og rik smak slik du bare finner hos topp skinkeprodusenter. Laget kun på hunngris.
![Serrano Oro skinke u/ben 15 mnd ca 5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/1ee177c3e5f1761826cb6d7971fb14d6-image.jpeg)
Serrano Oro skinke u/ben 15 mnd ca 5 kg
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket og lagret i min. 12 måneder. Skjær i veldig tynne skiver. God kvalitet fra en av Spanias beste produsenter.
![Serrano (Gran Serrano) 24 mnd. u/ben ca 6 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/ca6561b5e4ec8cf41fa491ebd3efbe9d-image.jpeg)
Serrano (Gran Serrano) 24 mnd. u/ben ca 6 kg
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket, lagret ca. 16-18 måneder og deretter bein. Skjær i veldig tynne skiver. Høy kvalitet og sterk smak fra en av Spanias toppprodusenter.
![Serrano Oro 15 mnd m/ben 7 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/839b7bf88777eebbe6e686796979bb3b-image.jpeg)
Serrano Oro 15 mnd m/ben 7 kg
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket og lagret i min. 15 måneder. Skjær i veldig tynne skiver. God kvalitet fra en av Spanias beste produsenter.
![San Daniele DOP u/ben 15-16mnd, ca 8 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/ec040af37e889e5e2ac1de788b6c5558-image.jpeg)
San Daniele DOP u/ben 15-16mnd, ca 8 kg
San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.
![Parmaskinke 10mnd u/ben, ca 7 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/c9943b66cc0c7ca5781543b2ea2ab1e1-image.jpeg)
Parmaskinke 10mnd u/ben, ca 7 kg
Ekte Parmaskinke med en vekt på ca. 6-7 kg. Skinken er lufttørket på tradisjonelt vis i minst 10 måneder etter århundrede gamle oppskrifter, men produseres i en av Italia's mest moderne fabrikker. Den har en kraftig lett salt kjøttsmak og er benfri.
![Parma La Torre 15mnd u/ben ca 7 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/4bea1be97e00f81fc2473bf89998cb08-image.jpeg)
Parma La Torre 15mnd u/ben ca 7 kg
Benfri parmaskinke fra La Torre i Langhirano like utenfor Parma, som har spesialisert seg på å produsere Prosciutto di Parma DOP i mer enn 60 år.
![Parma DOP Gran Riserva 24 mnd u/ben, ca 8 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/099d5cd2719f6ba97c08b8230a6ad141-image.jpeg)
Parma DOP Gran Riserva 24 mnd u/ben, ca 8 kg
Gran Riserva – en myk, søt og velduftende skinke med vakker tekstur og marmorering. Utbeinet skinke
![Parmaskinke DOP Gran Riserva 30 mnd u/ben. ca 8 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/86019ef4c42aebc46651341fe172595c-image.jpeg)
Parmaskinke DOP Gran Riserva 30 mnd u/ben. ca 8 kg
30 måneders Gran Riserva parmaskinke med mild og avrundet smak fra Zuarina i Langhirano - en liten kommune i provinsen Parma og et spesielt sted hvor de rette vindene møtes og blåser med seg aromaer fra havet og furu- og kastanjetrær.
![Prosciutto Roma 8mnd, ca 5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/b2d2b08da148910a037784e81476aff2-image.jpeg)
Prosciutto Roma 8mnd, ca 5 kg
"Prosciutto crudo" - lufttørket skinke - fra Quinta Stagione i Parma. . Den har en modningsperiode på rundt 8 måneder, hvor den klarer å utvikle så fine nyanser som bidrar til å gjøre den til en virkelig fin skinke for prisen.
![Prosciutto di Cinta Senese DOP u/ben 16-18 mnd, ca 6 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/84cd4a5b8ea6d6dd0960e77297a1db07-image.jpeg)
Prosciutto di Cinta Senese DOP u/ben 16-18 mnd, ca 6 kg
Toscansk skinke laget på lår fra de stedegne Cinta Senese svinene.
![Jamon des Bosses DOP uten bein, ca 7kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/12f524dac7a33e6e9b29ce49e55cb8f0-image.jpeg)
Jamon des Bosses DOP uten bein, ca 7kg
Skinken produseres på 1632 moh og lufttørkes i 100% naturlig klima. Det tørre og kjølige alpeklima gir en skinke med dyprødt kjøtt og hvitt til rosa, fast og blankt fettlag.
![Jambon Bayonne 14mnd beinfri, ca 6,5kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/3ee6487a38e07edcfba7f630ac104c2a-image.jpeg)
Jambon Bayonne 14mnd beinfri, ca 6,5kg
Bayonneskinke har blitt produsert i hundrevis av år i regionen Adour Bassin i sørvest- Frankrike. Område kjennetegnes av varme fønvinder fra sør og fuktige vinder fra havet.
![Culatello di Zibello DOP Spigaroli 24mnd, ca 4 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/a9ab1ca31550d886b6f71e5c5a7863e9-image.jpeg)
Culatello di Zibello DOP Spigaroli 24mnd, ca 4 kg
Culatello di Zibello DOP er selveste juvelen i kronen når vi snakker om italienske spekeskinker. Har du først smakt den er du, eller mer presist; skinken solgt.
![Crudo Alpino, La Casara ca 4kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/012d320989de08747bedcbce0538d006-image.jpeg)
Crudo Alpino, La Casara ca 4kg
Dette er speket og røkt svinekam fra velvoksne "Roncolato" svin. Røykingen av kjøttet gjøres med bøkeflis med forsiktig dosering av røyken i 6-8 dager. Etter et langt og kjekt liv i friluft foredles kjøttet til skinker, salume og salami.
![Coppa di Parma, ca 2 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/17365d4e9498e5adf2a406cd7e32d21e-image.jpeg)
Coppa di Parma, ca 2 kg
Speket svinenakke fra svinene som gir råmateriale til Parmaskinken.