![Cecina de León IGP 12 mnd, skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/c240cade91afad3b7eb2e3f72d8013cc-image.jpeg)
Spekematspesialiteter
Spekematspesialiteter
![Cecina de León IGP 12 mnd, skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/c240cade91afad3b7eb2e3f72d8013cc-image.jpeg)
!['Nduja di Spilinga](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/cb37ff9b5afef214ef8ee1f5003d39a4-image.jpeg)
'Nduja di Spilinga
Nduja (n’duja), uttales "ndoia" er laget av svinefett, urter og chili fra Calabria, som gir den distinkte røde fargen. Brukes som pizzatopping eller i et tynt lag på toast. Prøv den gjerne sammen med paprika og spinat neste gang du skal lage pizza!
![Guanciale Stagionato, skåret i bit hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/30fbc1f1adc3ef77a8f25a88f7953327-image.jpeg)
Guanciale Stagionato, skåret i bit hos Smakslykke
Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper, urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker.
![Pancetta supercoppata, skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/0c815a42226f33e5f3644e4522ab9770-image.jpeg)
Pancetta supercoppata, skåret i skiver hos Smakslykke
Pancetta supercoppata er laget med en coppa (nakkekjøtt) og veldig mager pancetta. Etter en saltperiode på ca. 15 dager rulles pancettaen rundt coppaen, bindes og modnes i 2 måneder.
![Pancetta Stagionata, skåret i bit hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/503f45803a9eb7d88f13a3066a184ed1-image.jpeg)
Pancetta Stagionata, skåret i bit hos Smakslykke
Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.
![Porchetta del Monte, italiensk ribberull skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/af46e24e8194f9034de3a885c7cc2ea9-image.jpeg)
Porchetta del Monte, italiensk ribberull skåret i skiver hos Smakslykke
Denne delikatessen kommer fra fjellene rundt Valdichiana i Italia. Skånsomt krydret og sakte grillet over tre i flere timer etter de helt gamle tradisjonene. Dermed beholder kjøttet alle smaksnyansene fra treet og krydderne, i fin harmoni.
![Coppa di Parma, skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/c5fffddfd46e5d820e89a4b2f39d05a0-image.jpeg)
Coppa di Parma, skåret i skiver hos Smakslykke
Coppa di Parma skiller seg fra andre typer Coppa, fordi her brukes kjøttet fra parmaskinkegriser i produksjonen.
![Mortadella med sort trøffel, skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/2bb9ee44d229bc0ffae098df25ade139-image.jpeg)
Mortadella med sort trøffel, skåret i skiver hos Smakslykke
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Denne mortadellaen inneholder seriøst med trøffel.
![Mortadella med pistasjnøtter, skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/daf14f5a10706b9cd00ebaf3a64e80a5-image.jpeg)
Mortadella med pistasjnøtter, skåret i skiver hos Smakslykke
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærings maskiner.
![Lardo di Cinta, skåret i bit hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/6b9770be82f88a4996098525d1fdbd09-image.jpeg)
Lardo di Cinta, skåret i bit hos Smakslykke
Cinta Senese er den spesielle italienske griserasen som garanterer en opplevelse av meget høy kvalitet. Lardo av Cinta Senese-grisen regnes som den beste i Italia. Dette er økologisk (Biologico) fra Savigni-familiens tradisjonelle håndverksproduksjon.
![Speck della Valtellina, skåret i bit hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/99760425bf8222490343a6aaa4b296ee-image.jpeg)
Speck della Valtellina, skåret i bit hos Smakslykke
Dette er en alpespesialitet som produseres både i Tyskland, Østerrike, Sveits og Italia. Speck er lett røkt mager skinke. Smaken er delikat med et hint av røyk. Bacon på et helt annet nivå.
![Grillet italiensk kalkun, skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/18e4856e415202e5dee8f0ed094f2c6c-image.jpeg)
Grillet italiensk kalkun, skåret i skiver hos Smakslykke
Italiensk kalkun fra Torino-regionen. Grilles i vakuum så den beholder all saften i kjøttet. Utrolig deilig som den er, eller oppvarmet, i salat eller sandwich eller som hovedrett, varm i ovnen.
![Salsiccia med fennikkel (frysevare)](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/5b18e90a9ec35c97c9b4cf4e941477cf-image.jpeg)
Salsiccia med fennikkel (frysevare)
Klassisk salsiccia med delikat fennikelsmak. Salsiccia er klassisk med sin delikate fennikelsmak og er en frisk type i salsiccia-familien som er lett anvendelig til pastaretter, grilling eller middagsretter.
![Foie gras av hel andelever, 130g - Biraben](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/669e3a4b76bc6e5a4e138292ba3a2945-image.jpeg)
Foie gras av hel andelever, 130g - Biraben
Foie gras av hel andelever. Passer utmerket som forrett, og nytes gjerne med et glass champagne!
![Rillettes av and med foie gras, 180g - Biraben](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/bb3fb89a55dd8754f73e3ce58efc6292-image.jpeg)
Rillettes av and med foie gras, 180g - Biraben
Rillettes er en fransk spesialitet, som ligner paté og confit. Det er en eldgammel konserrveringsmåte, der krydret kjøtt og fett kokes sammen på lav varme og i lang tid. Deretter males kjøttet og lagres i beholdere med sitt eget fett.
![Villsvinpâté, 100g - fra Korsika](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/92e541db645d9dbc064bdfff9fa74514-image.jpeg)
Villsvinpâté, 100g - fra Korsika
Klassisk fransk terrine med villsvin. Noe grov i teksturen og fyldig god smak.
![Pâté med fiken, 100g - fra Korsika](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/e564959261ec26fef71b7cf00852e77c-image.jpeg)
Pâté med fiken, 100g - fra Korsika
Terrin med tørket fiken