
Andre kjøttvarer
Andre kjøttvarer


Villsvinpâté, 100g - Antona
Klassisk fransk terrine med villsvin. Noe grov i teksturen og fyldig god smak.

Foie gras av hel andelever, 130g - Biraben
Foie gras av hel andelever. Passer utmerket som forrett, og nytes gjerne med et glass champagne!

Mortadella med Trøffel
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Denne mortadellaen inneholder seriøst med trøffel.

Mortadella Pistasj
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærings maskiner.

Coppa di Parma PGI
Skinke laget av nakkestykket. Krydret med salt, pepper og en blanding av kanel, nellik og muskat.

Chorizo Extra Leon spicy 500g
Krydret og sterk chorizo perfekt til steking. Passer som tilbehør til fisk og klippfisk såvel som til paella.

Guanciale Stagionato 250g
Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper, urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker.

Pancetta Stagionata 250g
Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.