Andre kjøttvarer
Andre kjøttvarer
Pancetta supercoppata
Pancetta supercoppata er laget med en coppa (nakkekjøtt) og veldig mager pancetta. Etter en saltperiode på ca. 15 dager rulles pancettaen rundt coppaen, bindes og modnes i 2 måneder.
'Nduja
Nduja (n’duja), uttales "ndoia" er laget av svinefett, urter og chili fra Calabria, som gir den distinkte røde fargen. Brukes som pizzatopping eller i et tynt lag på toast. Prøv den gjerne sammen med paprika og spinat neste gang du skal lage pizza!
Guanciale Stagionato
Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper, urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker.
Porchetta Rustica, italiensk ribberull
Den rustikke ribberullen er et høykvalitetsprodukt laget av de beste nøye utvalgte ribbene . Den er smaksatt med krydder, bundet for hånd og stekt etter tradisjon.
Tapasboller, Idsøe
Tapasboller er svinekjøtt tilsatt blant annet chili, hvitløk, parmesanost, rosmarin samt salt og pepper. Produktet er ferdig stekt.
Ølpølser m/parmesan, Idsøe, ca 200g
Ølpølsene til Idsøe har kort speketid, og blir røkt. De finnes i 2 varianter. SPICY og PARMESAN. Begge fungerer like bra som snacks som til en kald øl!
Andeconfit Idsøe (stkpris) ca 200g, Idsøe
Andelår saltet, og krydret, så confitert i andefett.
Coppa di Parma, skåret hos Smakslykke
Speket svinenakke fra svinene som gir råmateriale til Parmaskinken. Skinken skjæres hos Smakslykke, pakkes, og vakuumeres.
Coppa di Amarone, skåret hos Smakslykke
Svinenakke fra parma, salt og en god dose Amarone. Dette praktstykke av spekemat lukter en god blanding mellom coppaens karakteristiske kjellerpreg og distinkte toner av vinen.
Pancetta Stagionata
Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.
Pancetta Stesa (flat, vakumert), Viani
Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.
Pancetta Affumicata Crudo
Italiensk bacon, røkt med en blanding av treflis og einebær. Skjæres hos Smakslykke, pakkes, og vakuumeres.
Lardo Cusona di San Gimignano, Viani
Lardo er ryggfett fra store italienske landsvin som krydres og legges lagvis i marmorkister for modning. Etter ca ett år har fettstykkene utviklet sin unike karakter og er klare for å bidra med sin gode smak til retter som trenger fett og sore doser umami
Speck dal Tirolo, Edizioni Franchi
Dette er en alpespesialitet som produseres både i Tyskland, Østerrike, Sveits og Italia.
Mortadella med sort trøffel, skåret hos Smakslykke
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Denne mortadellaen inneholder seriøst med trøffel.
Mortadella med sort trøffel, stor bit ca 2,7 kg
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Denne mortadellaen inneholder seriøst med trøffel.
Mortadella med pistasjnøtter, skåret hos Smakslykke
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærings maskiner.
Mortadella med pistasjnøtter, stor bit, ca 3 kg
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærings maskiner.
Chorizo Extra Leon spicy 500g
Krydret og sterk chorizo perfekt til steking. Passer som tilbehør til fisk og klippfisk såvel som til paella.
Foie gras av hel andelever, 130g - Biraben
Foie gras av hel andelever. Passer utmerket som forrett, og nytes gjerne med et glass champagne!
Rillettes av and med foie gras, 180g - Biraben
Rillettes er en fransk spesialitet, som ligner paté og confit. Det er en eldgammel konserrveringsmåte, der krydret kjøtt og fett kokes sammen på lav varme og i lang tid. Deretter males kjøttet og lagres i beholdere med sitt eget fett.
Foie gras av and 'mi-cuit', 200g - Biraben
Foie gras av hel andelever, salt, pepper. Halvkokt IGP Sud Ouest andelever i en terrine 200 g
Villsvinpâté, 100g - fra Korsika
Klassisk fransk terrine med villsvin. Noe grov i teksturen og fyldig god smak.
Pâté med fiken, 100g - fra Korsika
Terrin med tørket fiken