![Pinsa Romana Glutenfri 1x250 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/cbb3d31fe22830449aac46afd3354a42-image.jpeg)
Pizza
Vi elsker pizza, hva med deg?
Plukk ut dine favorittingredienser og lag den perfekte pizzaen som gir deg og dine en skikkelig god opplevelse
Pizza
![Pinsa Romana Glutenfri 1x250 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/cbb3d31fe22830449aac46afd3354a42-image.jpeg)
![Pinsa Romana Di Marco Classic 3x230 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/9ef41fce08a33c8fe98bd0bfe7fb72b7-image.jpeg)
Pinsa Romana Di Marco Classic 3x230 g
Di Marcos Originale Pinsa Romana, bakt etter en godt bevart oppskrift av hvetemel, soyamel, rismel og surdeig, som får heve i 72 timer før den forstekes.
![Parmesankrem med trøffel 90g, Tartuflanghe](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/4e1e4b77dd51f89194cf58cbce9cc8d6-image.jpeg)
Parmesankrem med trøffel 90g, Tartuflanghe
Denne parmesankremen er genial å ha på lur når du bare er fysen på noe godt men ikke helt orker å koke i timesvis.
![Capri 350, pizza type](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d616738940bf53ceae3c4b2b49449e8d-image.jpeg)
Capri 350, pizza type "00" 5kg
Spesielt anbefalt for napolitansk pizza og alle typer deig som krever middels hevetid (12 til 36 timer). Protein 13,5 %
!['Nduja di spilinga 90 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8796646b39dd7e9fda4ef47fc1fefcd5-image.jpeg)
'Nduja di spilinga 90 g
Spilingas Nduja er ideel både til at smøre på bruschetta og som krydder i pizza, gryteretter, omelett m.m.
![Pizzadeig av surdeig, fryst (2 stk à 250 g)](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/be38eddc65fa2f4fa4e70a85b677b426-image.jpeg)
Pizzadeig av surdeig, fryst (2 stk à 250 g)
Fersk pizzadeig av surdeig fra Fredrikstad. De har brukt år på å perfeksjonere våre pizzadeiger, og resultatet er en unik blanding av høykvalitets ingredienser som gir en smakfull og sprø bunn.
![Mel til napolitansk pizza 00 type , 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/ac63c02147a4eb121b98f28a0557e712-image.jpeg)
Mel til napolitansk pizza 00 type , 1 kg
Anbefalt hevetid er 8 timer, men du kan velge å la den heve i 24 timer ved kontrollert temperatur ved å tilsette halvparten av gjæren i oppskriften.
![Capri Manitoba, pizza type "00" 5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/94925e1ae1da7d9b0b126af481ecef86-image.jpeg)
Capri Manitoba, pizza type "00" 5 kg
Det høye proteininnholdet gjør den ideell for sprø pizza og deiger med høy hydrering og hevetid over 24t. Protein 15 %
![Semola di Grano Duro (Durum Hvete) - 1kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/5d4a5fb6191dd7a49301054bde5c9b1e-image.jpeg)
Semola di Grano Duro (Durum Hvete) - 1kg
Semolina Rimacinata er malt 2 ganger, så den er litt mer finkornet. Egner seg godt til pasta og brødbakst. Men brukes og til å kjevle ut pizza på.
![Pizzamel glutenfri 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/9b41358093b2ca6243d657df43910cb2-image.jpeg)
Pizzamel glutenfri 1 kg
Den eneste veien til en perfekt pizzabunn
![Caputo pizzagjær 100 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/5e483bdb9d1b33bde3d937aea5ce6699-image.jpeg)
Caputo pizzagjær 100 g
Tørrgjæren er et helt naturlig produkt fra Antico Molino Caputo, basert på vanlig bryggergjær hvor de har tilsatt en spesiell type sukker hentet fra rødbeter og sukkerrør.
![Pizzabunn Italiensk med tomatsaus 5pk (frossen vare)](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/5b64003ba2d754fb9ad1b4b48ff92cb9-image.jpeg)
Pizzabunn Italiensk med tomatsaus 5pk (frossen vare)
Frossen vare. Bør bare bestilles om du skal hente i butikken
![Pizzabunn Bianca 2pk (frossen vare)](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/c2826d9aaa286b8ac13cd343324e52bb-image.jpeg)
Pizzabunn Bianca 2pk (frossen vare)
Frossen vare. Bør bare bestilles om du skal hente i butikken.
![Pizzabunn fra Lega, 4 stk i pakken](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/a3add6c7cda0efd412741270d7d33a3f-image.jpeg)
Pizzabunn fra Lega, 4 stk i pakken
Dette er pizzabunnen som på fem minutter gir deg smak av Italia hjemme hos deg selv. Dekk den med lite eller mye, alt etter hva kjøleskapet inneholder. En eller flere gode oster oppå er tingen, og du har en rask, smakfull middag.
![San Marzano tomater DOP 3 x 400g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/86dd0f2efa8bf679859b1196978c69a2-image.jpeg)
San Marzano tomater DOP 3 x 400g
En av de sanne klassikerne i middelhavsmat, San Marzano PDO-tomater er uten tvil verdens beste for å lage saus.
![San marzano pelati tomater 1 kilos](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/562d8266c49c3c4f7db9f61fad95f2fb-image.jpeg)
San marzano pelati tomater 1 kilos
San Marzano har blitt favoritten til profesjonelle kokker og hjemmekokker rundt om i verden på grunn av sin livlige farge og utsøkte smak — søt, men med en karakteristisk bit.
![Pizzasaus all Arrabbiata Piccante 250ml](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d20108a58e9fbdaf4a95a1d01263d684-image.jpeg)
Pizzasaus all Arrabbiata Piccante 250ml
Cherrytomat og tomater 93%, extra virgin oliven olje, tørked chili 1%, hvitløk, havsalt, bladpersille, pepper og sitronsyre. En sterk pastasaus med tørkede chili. Arrabbiata er opprinnelig fra Lazio regionen og da spesielt Roma.
![Pizzasaus klassisk 250ml](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/50200076e99c666dc929f50394c31c85-image.jpeg)
Pizzasaus klassisk 250ml
En rikt smakende og autentisk pizzasaus laget på de beste tomater
![Pesto alla genovese 180 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8983cbb7d460efb592ac8bc64b1cf5a4-image.jpeg)
Pesto alla genovese 180 g
Anfosso sin Pesto er nok en av de beste pestoene vi har smakt! Brukes i pastasalat, i varm pasta, på brød som erstatning til smør, dipp og som smakserstatter.
![Mozzarella Cubetti, pizzaost](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/9856549b6592e85e31fb8adf071bedcd-image.jpeg)
Mozzarella Cubetti, pizzaost
Mozzarella Cubetti er fersk mozzarella som er kuttet i terninger like før den pakkes. Spesiallaget for pizzatopping
![Mozzarella di Bufala Campana DOP, pose 250g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/5bc63e1bba9399149a2068acb6c25860-image.jpeg)
Mozzarella di Bufala Campana DOP, pose 250g
Upasteurisert bøffelmelk (100%). Animalsk løype. Ingen modning. Kritthvit ostemasse med tynn koagulert hinne. Lagret i saltoppløsning.
![Gorgonzola piccante DOP](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/2ed53863855068b291aaf8d532726ff1-image.jpeg)
Gorgonzola piccante DOP
Gorgonzola er en av Italias mest kjente oster og absolutt den mest berømte blåosten
![Carciofini Spaccati - Artiskokker fra Puglia 280g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/b7942a7cef6db2f773bcc92ff5df314f-image.jpeg)
Carciofini Spaccati - Artiskokker fra Puglia 280g
Små grillede, delte artisjokker fra Puglia, perfekt til en hvert antipasto bord.
![Anfosso Taggiasche sorte oliven uten stein (i extra virgin olje) 280ml](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/1be380c7a399b993d63097d499fe3933-image.jpeg)
Anfosso Taggiasche sorte oliven uten stein (i extra virgin olje) 280ml
Taggiasche oliven uten stein på Anfosso´s egen extra virgin olivenolje.
![Parma DOP Gran Riserva 24mnd](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/826615da76e1c9c4588bdac9dc0ec752-image.jpeg)
Parma DOP Gran Riserva 24mnd
Parmaskinke: Verdens mest berømte skinke. Gran Riserva – er en myk, søt og velduftende skinke med vakker tekstur og marmorering
![Spinata Calabra Piccante, skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/f78ce397425f3e72857b40c628a0800d-image.jpeg)
Spinata Calabra Piccante, skåret i skiver hos Smakslykke
En spicy pølse fra calabria. Finmalt magert kjøtt smakssatt med calabrian chilies og krydder, fettet er ternet og blandet inn til slutt.
![Spianata al tartufo (trøffelsalami), skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/35cbe9661d905e6cc5fef574d82333a9-image.jpeg)
Spianata al tartufo (trøffelsalami), skåret i skiver hos Smakslykke
Smak av god italiensk salami, beriket med biter av sorte trøfler. Du vil garantert like denne delikatessen
![Salame con finocchiona (fennikelsalami), skåret i skiver hos Smakslykke](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/2359cfde0c806746f8e38ea27fe5e06e-image.jpeg)
Salame con finocchiona (fennikelsalami), skåret i skiver hos Smakslykke
Fra området rundt Firenze i Toscana kommer denne grovhakkete og velmodnet salami. Ville fennikkelfrø og pepper gir denne pølsen en raffinert smak. Konsistensen er fast til halvfast og gir normale store skiver.
!['Nduja di Spilinga](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/cb37ff9b5afef214ef8ee1f5003d39a4-image.jpeg)
'Nduja di Spilinga
Nduja (n’duja), uttales "ndoia" er laget av svinefett, urter og chili fra Calabria, som gir den distinkte røde fargen. Brukes som pizzatopping eller i et tynt lag på toast. Prøv den gjerne sammen med paprika og spinat neste gang du skal lage pizza!
![Olio aromatizzato al peperoncino 250ml anfosso](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/2120f0e9bb8c78481dd734c68341dd3e-image.jpeg)
Olio aromatizzato al peperoncino 250ml anfosso
Anfosso sin beste olje tilsatt chili. Produsert i Liguria
![Anfosso extra virgin olive oil bimbo 500ml](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/3f0d67096ce2be52f53d8785bfc0e31e-image.jpeg)
Anfosso extra virgin olive oil bimbo 500ml
En fantastisk god allroundolje til alt av salater, pasta, sjømat og hvitt kjøtt. Ypperlig til baking.