
Pizza
Vi elsker pizza, hva med deg?
Hos oss finner du både pizza og pinsa! Den store forskjellen ligger i deigen. Pinsa er opphavet til pizzaen vi kjenner i dag og kommer fra Roma. Den lages på tradisjonelt vis med rismel for ekstra saftighet og soyamel for sitt høye proteininnhold som gir en luftig heving. Resultatet er en lett, sprø og luftig bunn, mens pizzaen er klassikeren vi aldri blir lei av.
Uansett hva du foretrekker, kan du kombinere våre nøye utvalgte ingredienser og lage en smakfull opplevelse som gleder både deg og dem du deler den med.
Pizza


Pizzabunn Italiensk med tomatsaus 2pk (frossenvare), Skælken
Bunnen er halvstekt og leveres som frossenvare, men vil være tint ved ankomst.

Pinsa Romana Glutenfri 1x250 g
Pinsa Romana glutenfri, bakt etter godt bevart oppskrift fra Di Marco basert på maisstivelse. Resultatet er en pinsa av høy kvalitet med en sprø overflate og myk innside, som beholder sin sprøhet lenge etter steking. Gluten- og laktosefri og vegansk.

Mortadella med pistasjnøtter, skåret i skiver hos Smakslykke
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærings maskiner.

Mortadella med sort trøffel, skåret i skiver hos Smakslykke
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Denne mortadellaen inneholder seriøst med trøffel.

Bresaola Della Valtellina IGP, skåret i skiver hos Smakslykke
Bresaola della Valtellina IGP er hentet fra den øverste mørbraden, en av de fineste kuttene av storfe. Etter å ha blitt saltet, pakkes den og får stå i lang tid for å opprettholde sin intense røde farge og delikate smak.

Spianata al tartufo (trøffelsalami), skåret i skiver hos Smakslykke
Salumificio Subalpino Spianata al Tartufo Nero er en fin, håndlaget pølse fra den anerkjente piemontesiske pølseprodusenten Salumificio Subalpino .

Pizzamix, 30g
En deilig og velsmakende pizzamix. Kan også brukes på bruschetta, på grillmat og poteter.

Prosciutto tartufo (itlaiensk skinke med sort trøffel), skåret i skiver hos Smakslykke
Gastronomisk fortreffelighet fra utvalgte svinekjøttben, modnet i minimum 13 måneder, og marinert med trøffel

Parmesankrem med trøffel 90g, Tartuflanghe
Denne parmesankremen er genial å ha på lur når du bare er fysen på noe godt men ikke helt orker å koke i timesvis.

'Nduja di spilinga 90 g
Spilingas Nduja er ideel både til at smøre på bruschetta og som krydder i pizza, gryteretter, omelett m.m.

Semola di Grano Duro (Durum Hvete) - 1kg
Semolina Rimacinata er malt 2 ganger, så den er litt mer finkornet. Egner seg godt til pasta og brødbakst. Men brukes og til å kjevle ut pizza på.

Caputo pizzagjær 100 g
Tørrgjæren er et helt naturlig produkt fra Antico Molino Caputo, basert på vanlig bryggergjær hvor de har tilsatt en spesiell type sukker hentet fra rødbeter og sukkerrør.

San marzano pelati tomater 1 kilos
San Marzano har blitt favoritten til profesjonelle kokker og hjemmekokker rundt om i verden på grunn av sin livlige farge og utsøkte smak — søt, men med en karakteristisk bit.

Aivar, 314 gr
Deilig grillet paprika smaksatt med grillet aubergine. Et perfekt tilbehør til ost, pasta, smørbrød, i wraps og til grillet kjøtt. Prøv den også som pizza saus.

Hot Aivar, 314 gr
Godt krydret, grillet rød paprika smaksatt med grillet aubergine. Et perfekt tilbehør til ost, pasta, smørbrød, i wraps og til grillet kjøtt. Prøv den også som pizza saus.

Pizzasaus all Arrabbiata Piccante 250ml
Cherrytomat og tomater 93%, extra virgin oliven olje, tørked chili 1%, hvitløk, havsalt, bladpersille, pepper og sitronsyre. En sterk pastasaus med tørkede chili. Arrabbiata er opprinnelig fra Lazio regionen og da spesielt Roma.

Pizzasaus klassisk 250ml
En rikt smakende og autentisk pizzasaus laget på de beste tomater

Pesto alla genovese 180 g
Anfosso sin Pesto er nok en av de beste pestoene vi har smakt! Brukes i pastasalat, i varm pasta, på brød som erstatning til smør, dipp og som smakserstatter.

Mozzarella Cubetti, pizzaost
Mozzarella Cubetti er fersk mozzarella som er kuttet i terninger like før den pakkes. Spesiallaget for pizzatopping

Mozzarella di Bufala Campana DOP, pose 250g
Upasteurisert bøffelmelk (100%). Animalsk løype. Ingen modning. Kritthvit ostemasse med tynn koagulert hinne. Lagret i saltoppløsning.

Gorgonzola piccante DOP
Gorgonzola er en av Italias mest kjente oster og absolutt den mest berømte blåosten

Carciofini Spaccati - Artiskokker fra Puglia 280g
Små grillede, delte artisjokker fra Puglia, perfekt til en hvert antipasto bord.

Anfosso Taggiasche sorte oliven uten stein (i extra virgin olje) 280ml
Taggiasche oliven uten stein på Anfosso´s egen extra virgin olivenolje.

Capanna Parmaskinke Benfri 24 måneder, skåret i skiver hos Smakslykke
En klassisk Parmaskinke fra Capanna, modnet i 24 måneder for en silkemyk konsistens og balansert, sødmefull smak. Perfekt på spekefat, i sandwicher eller som en del av en ekte italiensk opplevelse.

Spianata Calabra Piccante, skåret i skiver hos Smakslykke
En spicy pølse fra calabria. Finmalt magert kjøtt smakssatt med calabrian chilies og krydder, fettet er ternet og blandet inn til slutt.

Salame con finocchiona (fennikelsalami), skåret i skiver hos Smakslykke
Fra området rundt Firenze i Toscana kommer denne grovhakkete og velmodnet salami. Ville fennikkelfrø og pepper gir denne pølsen en raffinert smak. Konsistensen er fast til halvfast og gir normale store skiver.

'Nduja di Spilinga
Nduja (n’duja), uttales "ndoia" er laget av svinefett, urter og chili fra Calabria, som gir den distinkte røde fargen. Brukes som pizzatopping eller i et tynt lag på toast. Prøv den gjerne sammen med paprika og spinat neste gang du skal lage pizza!

Olio aromatizzato al peperoncino 250ml anfosso
Anfosso sin beste olje tilsatt chili. Produsert i Liguria

Anfosso extra virgin olive oil bimbo 500ml
En fantastisk god allroundolje til alt av salater, pasta, sjømat og hvitt kjøtt. Ypperlig til baking.