Pizza
Vi elsker pizza, hva med deg?
Plukk ut dine favorittingredienser og lag den perfekte pizzaen som gir deg og dine en skikkelig god opplevelse
Pizza
Tellioğlu Pizzamel 1kg
Et fantastisk mel for pizzabakeren. Helt uten tilsetninger, produsert av verdens beste kvalitetshvete med høyt proteininnhold (12%). Produseres med tradisjonelle malemetoder uten bruk av cystein, blekingsmiddel eller lignende.
Mel til napolitansk pizza 00 type , 1 kg
Anbefalt hevetid er 8 timer, men du kan velge å la den heve i 24 timer ved kontrollert temperatur ved å tilsette halvparten av gjæren i oppskriften.
5 Stagioni Superiore tipo-00, 1kg
Farina Di Grano Superior fra Le 5 Stagioni er et sterkt hvetemel for langtidsheving med egenskaper som gjør den ypperlig for Napolitansk pizza.
Capri Manitoba, pizza type "00" 5 kg
Det høye proteininnholdet gjør den ideell for sprø pizza og deiger med høy hydrering og hevetid over 24t. Protein 15 %
Semola di Grano Duro (Durum Hvete) - 1kg
Semolina Rimacinata er malt 2 ganger, så den er litt mer finkornet. Egner seg godt til pasta og brødbakst. Men brukes og til å kjevle ut pizza på.
Pizzamel glutenfri 1 kg
Den eneste veien til en perfekt pizzabunn
Caputo pizzagjær 100 g
Tørrgjæren er et helt naturlig produkt fra Antico Molino Caputo, basert på vanlig bryggergjær hvor de har tilsatt en spesiell type sukker hentet fra rødbeter og sukkerrør.
Pizzabunn Italiensk med tomatsaus 5pk (frossen vare)
Frossen vare. Bør bare bestilles om du skal hente i butikken
Pizzabunn Bianca 2pk (frossen vare)
Frossen vare. Bør bare bestilles om du skal hente i butikken.
Pizzabunn fra Lega, 4 stk i pakken
Dette er pizzabunnen som på fem minutter gir deg smak av Italia hjemme hos deg selv. Dekk den med lite eller mye, alt etter hva kjøleskapet inneholder. En eller flere gode oster oppå er tingen, og du har en rask, smakfull middag.
San Marzano tomater DOP 3 x 400g
En av de sanne klassikerne i middelhavsmat, San Marzano PDO-tomater er uten tvil verdens beste for å lage saus.
San marzano pelati tomater 1 kilos
San Marzano har blitt favoritten til profesjonelle kokker og hjemmekokker rundt om i verden på grunn av sin livlige farge og utsøkte smak — søt, men med en karakteristisk bit.
Pizzasaus all Arrabbiata Piccante 250ml
Cherrytomat og tomater 93%, extra virgin oliven olje, tørked chili 1%, hvitløk, havsalt, bladpersille, pepper og sitronsyre. En sterk pastasaus med tørkede chili. Arrabbiata er opprinnelig fra Lazio regionen og da spesielt Roma.
Pizzasaus klassisk 250ml
En rikt smakende og autentisk pizzasaus laget på de beste tomater
Kremet saus med Gorgonzola (DOP), 150g
Kremet glutenfri saus tilberedt med Gorgonzola DOP, utmerket til å krydre pasta, risotto og gnocchi. Prøv også som pizzasaus
Pesto alla genovese 180 g
Anfosso sin Pesto er nok en av de beste pestoene vi har smakt! Brukes i pastasalat, i varm pasta, på brød som erstatning til smør, dipp og som smakserstatter.
Mozzarella Cubetti, pizzaost
Mozzarella Cubetti er fersk mozzarella som er kuttet i terninger like før den pakkes. Spesiallaget for pizzatopping
Mozzarella di Bufala Campana DOP, pose 250g
Upasteurisert bøffelmelk (100%). Animalsk løype. Ingen modning. Kritthvit ostemasse med tynn koagulert hinne. Lagret i saltoppløsning.
Gorgonzola piccante DOP
Gorgonzola er en av Italias mest kjente oster og absolutt den mest berømte blåosten
Carciofini Spaccati - Artiskokker fra Puglia 280g
Små grillede, delte artisjokker fra Puglia, perfekt til en hvert antipasto bord.
Anfosso Taggiasche sorte oliven uten stein (i extra virgin olje) 280ml
Taggiasche oliven uten stein på Anfosso´s egen extra virgin olivenolje.
Parmaskinke - Prosciutto di Parma DOP Gran Riserva 24mnd
Parmaskinke: Verdens mest berømte skinke. Gran Riserva – er en myk, søt og velduftende skinke med vakker tekstur og marmorering
Spinata Calabra Piccante, skåret hos Smakslykke
En spicy pølse fra calabria. Finmalt magert kjøtt smakssatt med calabrian chilies og krydder, fettet er ternet og blandet inn til slutt.
Spianata al tartufo (trøffelsalami), skåret hos Smakslykke
Smak av god italiensk salami, beriket med biter av sorte trøfler. Du vil garantert like denne delikatessen
Salame con finocchiona (fennikelsalami), skåret hos Smakslykke
Det er en tradisjonell Toscansk salami laget på grovmalt kjøtt og spekk og frø fra villfenikkel.
'Nduja
Nduja (n’duja), uttales "ndoia" er laget av svinefett, urter og chili fra Calabria, som gir den distinkte røde fargen. Brukes som pizzatopping eller i et tynt lag på toast. Prøv den gjerne sammen med paprika og spinat neste gang du skal lage pizza!
Olio aromatizzato al peperoncino 250ml anfosso
Anfosso sin beste olje tilsatt chili. Produsert i Liguria
Anfosso extra virgin olive oil bimbo 500ml
En fantastisk god allroundolje til alt av salater, pasta, sjømat og hvitt kjøtt. Ypperlig til baking.