Spaghetti all'arrabbiata

Spaghetti er symbolet på italiensk mat. Denne typen pasta er elsket over hele verden og passer perfekt til enhver saus. Enkel og enkel å tilberede, det er et ideelt første kurs til både lunsj og middag, for de med gjester eller de som spiser sammen med familien, og som ikke kjenner sesongen.

Ingredienser 6 porsjoner

  • 500 g spaghetti
  • Salt etter smak
  • vann etter smak
  • Arrabbiata saus Cascina San Cassiano
  • kapers (valgfritt)
  • svarte oliven (valgfritt)

Forberedelse

Varm opp en gryte med rikelig med saltvann og kok opp, og senk deretter spaghetti. For best resultat skal pastaen hverken være for rå eller overkokt. Hvis den innerste delen forblir rå, kan det faktisk være vanskelig å fordøye den ordentlig. Hvis den forblir overkokt og konsistensen blir myk, kan den forbli ufordøyelig. Vi anbefaler derfor en riktig vurdering av pastaens koketid. Når spaghetti er klar, drenerer du og sauter med Arrabbiata-sausen. Hvis du vil, tilsett kapers og sorte oliven kuttet i runder. Serveres varm.

Smakslykke har produkter som kan passe til denne oppskriften med en samlet pris på:


Total: NOK 337,00 Førpris: NOK 337,00 inkl. mva.


Inneholder


Spaghetti Martelli, 500g


Antall: 1

Tradisjonelt håndverksprodukt med skikkelig smak. Denne spagettien bør du prøve!
Les mer


Tomatsaus - All' Arrabbiata 500gr


Antall: 1

Don Antonio Sugo All'Arrabbiata tomatsaus - 500gr glassflaske
Les mer


Anfosso Taggiasche sorte oliven uten stein (i extra virgin olje) 280ml


Antall: 1

Taggiasche oliven uten stein på Anfosso´s egen extra virgin olivenolje.
Les mer