Iskrem med pistasjkrem

Iskrem med pistasjkrem er en veldig populær dessert både på slutten av et måltid og som en matbit i de varmeste dagene. Den intense og innhyllende smaken av pistasj er innesluttet i en kremaktig iskrem pyntet med hakkede pistasjenøtter.

Til denne oppskriften brukte vi Cascina San Cassiano Pistachio Cream , men prøv den også med Cascina San Cassiano Milk and Hazelnut Cream og hakkede hasselnøtter.

Ingredienser 4 porsjoner

  • 200 ml helmelk
  • 200 g piskekrem
  • 3 ss granulert sukker
  • 100 g Cascina San Cassiano Pistachio Cream
  • Hakkede pistasjenøtter

Forberedelse

Varm opp melken, tilsett granulert sukker og bland godt. Når sukkeret har smeltet, slå av varmen og la blandingen avkjøles. Overfør melk og sukker i en bolle, og tilsett deretter krem ​​og pistasjkrem. Bland alle ingrediensene godt og sett blandingen i fryseren i 40 minutter. Pynt med hakket pistasjnøtt før servering.

Smakslykke har produkter som kan passe til denne oppskriften med en samlet pris på:


Total: NOK 538,00 Førpris: NOK 538,00 inkl. mva.


Inneholder


Pistasjkrem, 140 g


Antall: 1

Søt krem ​​tilberedt med høykvalitets pistasj. En rik smak ideell til å smøre på brød, til å pynt kaker, desserter, kjeks og iskrem.
Les mer


Pistasjnøtter fra Sicilia, 150g


Antall: 1

Sicilianske pistasjnøtter dyrket på de fruktbare, mineralrike skråningene på Etna, nær landsbyen Bronte, Sicilia
Les mer