Crêpes med Gianduja-krem

Crêpes med Gianduja-krem er en flott dessert å avslutte en morsom familie middag. De er det rette løftet selv for de som trenger mye energi om morgenen og representerer et gyldig alternativ for en matbit. De er enkle og morsomme å tilberede og kan også nytes med forskjellige varianter av søte kremer eller syltetøy.

Ingredienser

  • 250 g mel 00
  • 500 ml melk
  • 3 mellomstore egg
  • Smør etter smak
  • Melis etter smak
  • Gianduja krem ​​Cascina San Cassiano

Forberedelse

Hell eggene i en bolle og tilsett melk, bland godt med en visp.

Tilsett litt mel om gangen og fortsett å blande til blandingen er glatt og homogen.

Dekk bollen med plastfolie og la den hvile i minst 30 minutter i kjøleskapet.

Ta en non-stick panne med stor diameter (minst 18 cm) og smør den med en smørknott.

Når pannen er varm, hell i en deig som er nødvendig for å dekke overflaten på pannen. Kok i 1 minutt på hver side over middels lav varme.

Gjenta denne operasjonen til all blandingen er oppbrukt.

Fyll pannekaker med en sjenerøs skje Cascina San Cassiano Gianduja Cream og brett i to ved å matche de to kantene. Gjenta for alle pannekaker og dryss med melis.

Smakslykke har produkter som kan passe til denne oppskriften med en samlet pris på:


Total: NOK 90,00 Førpris: NOK 90,00 inkl. mva.


Inneholder


Gianduja krem, 140 g


Antall: 1

Typisk Gianduia-krem, fri for palmeolje, med hakkede hasselnøtter. Ideelt smør på brød for å tilberede søte pannekaker, pyntekaker og iskrem.
Les mer