
Kategorier
Pesto og purè
Pesto og purè


Olivenpaté av grønne oliven, 180gr
Paté av grønne oliven, friske urter og god olivenolje. Passer inn i salatdressinger, potet- eller tomatsalat, på grillet kjøtt og fisk og helt nydelig på en toast

Chilikrem, 190g
Chili krydret med olivenolje for å bevare godheten og balansen av smaker. Utmerket å smøre på bruschetta eller til å krydre første- og andreretter.

Artisjokkrem, 190g
Perfekt til tapas, på skiva eller til pizza. Et utmerket alternativ til aioli.

Pestone, den genovesiske pesto DOP
For å produsere en virkelig spesiell pesto, er valget av ingredienser grunnleggende. Av denne grunn er de beste valgt: Ligurisk extra virgin olivenolje, 24-måneders Parmigiano Reggiano DOP, Pecorino Fiore Sardo DOP, økologisk Vessalico hvitløk (slow food

Pesto Genovese, 130 g
Typisk pesto tilberedt med høy prosentandel basilikum. Ideell som krydder til pastabaserte retter, men også for tilbehør til kjøtt eller fiskebaserte hovedretter. Ypperlig på bruschetta!

Pesto Genovese u/hvitløk, 130 g
Variant av den typiske pesto genovese, tilberedt med høy prosentandel basilikum. Ideell som krydder til pastabaserte retter, men også for tilbehør til kjøtt eller fiskebaserte hovedretter. Ypperlig på bruschetta!

Pesto alla genovese
Anfosso sin Pesto er nok en av de beste pestoene vi har smakt! Brukes i pastasalat, i varm pasta, på brød som erstatning til smør, dipp og som smakserstatter.

Pesto basilikum
Denne pestoen med basilikum fra Cascina San Giovanni i sørlige Piemonte, er en topp pesto laget av liguriske basilikum, kaldpresset olivenolje, pinjekjerner, hvitløk og parmesanost. Perfekt til pasta eller på ristet brød.

Pesto med soltørkede tomater, 130g
Pesto tilberedt med en høy prosentandel basilikum og tørkede tomater. Ideell til pastabaserte retter eller fiskebaserte hovedretter. Også utmerket for pynting av grillet kjøtt.

Pesto med rød basilikum, 130g
Alternativ til den typiske genoese pestoen, tilberedt med rød basilikum som gir sausen en liten bitterhet og en knapt merkbar ettersmak av nellik. Ideell for krydder av pasta eller risbaserte retter. Utmerket for tilberedning av deilige kanapeer.

Pesto Rosso
Anfosso sin Pesto Rosso anbefales brukt i pastasalat, i varm pasta, saus, dipp, på bruchetta osv. Knallgod!

Sort olivenpaté med soltørkede tomater, 130g
Sort olivenpaté med tørkede tomater, ideell i kombinasjon med hovedretter basert på rødt kjøtt eller fisk. Også utmerket for tilberedning av kanapeer og snacks.

Taggiasca olivenpaté, 130g
Paté med svarte oliven, “Taggiasca” varianten fra den liguriske rivieraen, ideell i kombinasjon med hovedretter basert på rødt kjøtt eller fisk. Også utmerket for tilberedning av kanapeer og snacks.

Artisjokkrem Anfosso 180gr
Perfekt til tapas, på skiva eller til pizza. Et utmerket alternativ til aioli.

Trøffel- og soppesto, 130g
Deilig pesto laget med trøfler og sopp. Utmerket for tilberedning av deilige kanapeer eller som tilbehør til kjøtt.

Pistasjpesto 90g
Variant for ekte kjennere av typisk genovesiskt pesto tilberedt med pistasjenøtter. Mange stjernekokker har valgt den for sine oppskrifter. Perfekt for å krydre pastabaserte eller fiskebaserte retter.

Valnøttpesto, 130g
Velsmakende saus laget med nøtter og ost. Ideell til pastabaserte retter, spesielt gnocchi eller eggpasta. Også utmerket som pynt for kjøttbaserte hovedretter.

Hasselnøttpesto, 90g
Velsmakende pesto laget med grove hasselnøtter. Ideell for gourmetoppskrifter, til pastaretter, gnocchi og polenta. Utmerket til hovedretter basert på stekt kjøtt.