
Kategorier
Søte kremer, syltetøy
Søte kremer, syltetøy


Ferskensyltetøy, 340g
Et syltetøy som forsterker den friske smaken av fersken. Ideell for frokost og tilberedning av søtsaker.

Pæresyltetøy, 340g
Et søtt og delikat syltetøy som har blitt en klassiker i det italienske kjøkkenet for sin store allsidighet. Ideell til frokost og til tilberedning av kaker og kjeks, men også til oster og til å lage smakfulle retter.

Skogsbærsyltetøy, 340g
Et kremet og sterkt smakende syltetøy, ideell for tilberedning av en utmerket ostekake eller til å fylle pannekaker og terter.

Jordbærsyltetøy, 340g
Et syltetøy med søte toner og lyse farger egnet for tilberedning av terter, kaker og smakfulle kombinasjoner.

Amarene, syltetøy av ekstra sorte kirsebær, 340g
Et kremet og søtt syltetøy laget av sorte kirsebær plukket på riktig modningspunkt. Ideell i kombinasjon med ferske oster.

Kirsebærsyltetøy, 340g
Et syltetøy som forsterker den søte smaken av kirsebær høstet i perioden med maksimal modenhet. Utmerket som tilbehør til brød eller toast, til frokost eller til å lage kaker og terter.

Mandarinsyltetøy, 340g
Et syltetøy som bevarer alle de ernæringsmessige egenskapene til mandariner i sesongen; med en utmerket balanse mellom søtt og bitter

Sitronmarmelade, 340g
En kremet marmelade som inneholder den berusende duften av sitroner i sesongen; den minner om luktene av sommer og er perfekt til å følge med på fem-teen, til å fylle kaker og svampekaker.

Kvedesyltetøy, 340g
Et syltetøy produsert ved manuell bearbeiding av kvede, perfekt til terter og svampekaker, men også i kombinasjon med kjøtt og stek.

Appelsinmarmelade, 340g
Et syltetøy som omslutter den autentiske duften av ferske appelsiner som er nøye utvalgt for tilberedning av våre syltetøy. Utmerket til frokost eller for en næringsrik ettermiddagsmat for å tilberede desserter eller kombinere med forskjellige typer oster

Bitter appeilsinmarmelade, 340g
Et syltetøy med intens smak og sitrusaroma typisk for bitre appelsiner. Et godt valg for tilberedning av desserter og kaker

Aprikossyltetøy, 340 gr
Et syltetøy som representerer en klassiker av konserves for sin kremete tekstur, friske og delikate smak. Brukes til frokost eller til å fylle briocher og terter.

Fikensyltetøy, 340g
Et syltetøy laget av nøye utvalgt fersk frukt av topp kvalitet, med en søt og autentisk smak, utmerket til autentisk, utmerket til tilberedning av desserter eller til lagrede oster.

Pistasjkrem, 140 g
Søt krem tilberedt med høykvalitets pistasj. En rik smak ideell til å smøre på brød, til å pynt kaker, desserter, kjeks og iskrem.

Cappuccino krem,140 g
Deilig cappuccino-krem. En karakteristisk smak med en fløyelsaktig konsistens, ideell som dessert, eller smurt på brød, for å pynt kaker, yoghurt og iskrem.

Tiramisu krem, 140 g
Typisk italiensk oppskrift tilberedt med mascarpone. Ideell som dessert, for å pynt iskrem, kaker og kjeks. Utmerket for tilberedning av tiramisu, alternerende et lag med kjeks dynket i bitter kaffe med et lag med krem og så videre.

Melk og hasselnøttkrem, 140 g
Søt fløte tilberedt med melk og hasselnøtter, ligner på Gianduia, men uten kakao. Ideelt som smør på brød og for å tilberede søte pannekaker, pyntekaker og iskrem.

Fersken og kakaokrem, 220 g
Smaken av fersken møter delikatessen til kakao og sødmen til makroner i denne deilige kremen. Ideell som dessert eller smør på brød, til pynt av kaker, is og yoghurt. Utmerket for pynt av bakt frukt.

Pære og kakaokrem, 220 g
Sødme av pære møter delikatessen til kakao i denne deilige kremen. Ideelt smør på brød eller pynt desserter, is og yoghurt.

Kastanjekrem, 350 g
Deilig kastanjekrem tilberedt utelukkende med to ingredienser: kastanjer og sukker. Ideelt smør på brød, for å pynt kaker, marengs, puddinger og iskrem.

Gianduja krem, 140 g
Typisk Gianduia-krem, fri for palmeolje, med hakkede hasselnøtter. Ideelt smør på brød for å tilberede søte pannekaker, pyntekaker og iskrem.

Jordbærsaus med balsamicoeddik, 170g
Søt saus tilberedt med jordbær, balsamico av Modena PGI og sukker. Ideell i kombinasjon med krydret og krydret ost eller til pynt av kanapeer og croissanter.

Aprikos og kardemommesaus, 170g
Søt saus tilberedt med aprikoser, kardemomme og sukker. Ideell i kombinasjon med krydret ost eller for å pynt kanapeer og croissanter.

Pæresaus med kanel, 170 g
Søt smakssaus tilberedt med pærer, kanel og sukker. Ideell i kombinasjon med krydret og krydret ost eller til pynt av kanapeer og croissanter.

Cognà Druer og frukt, 170 g
Typisk søt saus tilberedt etter en gammel Piemontees oppskrift basert på druemost, pærer, epler, fiken, valnøtter og hasselnøtter.

Eple- og ingefærsaus, 170g
Søt og litt krydret, denne veganske sausen er laget med epler og ingefær. Ideell i kombinasjon med hovedretter basert på rødt kjøtt eller fersk ost.

Fiken- og kanelsaus, 170g
Søt og litt krydret vegansk saus tilberedt med fiken og kanel. Ideell i kombinasjon med andre retter basert på grillet kjøtt eller blåost. Utmerket med Brie, Gorgonzola, Robiola og fersk Ricotta.

Rød paprika saus, 170g
Saus tilberedt med paprika og sukker. Ideell i kombinasjon med blå og kraftige oster.

Rødløksaus med balsamico, 170 g
Søt og litt krydret vegansk saus tilberedt med rødløk og balsamico. Ideell i til grillet hvitt eller rødt kjøtt. Utmerket på blåmuggost, Pecorino og Caciocavallo

Marmelade av grønne tomater, 150g
Denne kompotten kommer fra en tradisjonell oppskrift laget med grønne tomater, balsamicoeddik, brunt sukker, chili og pektin. God til både salt og søtt. En sursøt saus med orientalsk smak

Appelsinsyltetøy, 340g
Syltetøy tilberedt med appelsiner og brunt sukker. Kompakt, men preget av en delikat smak, nesten som en dessert. Ideell for fylling av kaker eller garnering av iskrem.

Sitronsyltetøy, 340g
Syltetøy tilberedt med sitroner og brunt sukker. Kompakt, men preget av en delikat smak, nesten som en dessert. Ideell for fylling av kaker eller garnering av iskrem.

Sitron og ingefær syltetøy 170g
Syltetøy tilberedt med sitroner, ingefær og brunt sukker. Kompakt, men preget av en delikat smak, nesten som en dessert. Ideell for fylling av kaker eller garnering av iskrem. Også utmerket i kombinasjon med modne eller krydret oster.

Klementinsyltetøy, 340g
Siciliansk klementinsyltetøy, med en smak som ligner appelsin, men balansert mellom sur og søt.

Mirabelle plommer fra Lorraine 375gr
Plommene kjennetegnes med saftig, søtlig fruktkjøtt med tynt skall. Rike på smak og med fin syrlighet. Plommene kan brukes i alt fra forretter, som tilbehør til kjøtt og selvfølgelig desserter.

Aprikossyltetøy fra Provence 375gr
Her tar Favols deg med på en reise til aprikostrærne i Provence og lar deg smake på frukt som er kysset av solen. Det er bare å vri av lokket og smøre godsakene på en lun croissant.

Villkvede 375gr
Villkvedeconfiture fra Favols er perfekt som ostetilbehør, på toast eller som smaksforsterker i eplesaus til ribbe. I Frankrike er det også vanlig å smøre den på sukkerbrød som fylles med krem.

Solbær fra Rhone 375gr
Solbær er en av de mest smakintense hagebærene. Bare ved å gni solbærbladene mellom fingrene kjenner du den umiskjennelige duften av solbær.

Fersken fra vingården 375gr
Favols selekterer nøye fra de beste bøndene og lager i dag dette syltetøyet med de unike ferskene fra Rhônedalen der de også i sin tid ble dyrket for beskytte vinrankene.

Sitron fra Sicilia 375gr
Selv om mange mener at Amalfisitronene er blant verdens beste vet vi som har smakt Sicilianske sitroner at de er minst like gode. En spektakulær kombinasjon av frisk ren sitronsyre med sødme kreert av den stekende solen skaper en unik smaksopplevelse.

Fiken fra Provence 375gr
Er det en frukt som symboliserer Provence må det være fiken. Den sydvestre delen av Provence; Gapeau Dalen står for hele 75 prosent av all fikenavling i Frankrike.

Sorte Kirsebær 375gr
Dette deilige kirsebærsyltetøyet tar deg med til fjellene mellom fransk og spansk Baskerland. Bærene er smaksrike og mørke i fargen og Favols teknikk med vakuumkoking på lav temperatur sørger for perfekt tekstur og smak.

Appelsinmarmelade, Litlestøl Stavanger
Mild og god smak av søte appelsiner

Chillimarmelade, Litlestøl Stavanger
Signaturmarmeladen til Litlestøl og er meget velegnet til ost, en smakfull tilsetning til sauser som til kylling, kalkun, svin, gjerne ørret og laks.

Pæremarmelade, Litlestøl Stavanger
Denne marmeladen er kokt på pærer, koriander og lime. Personlig synes jeg den er kjempegod til blåskimmelost men det er garantert flere andre muligheter.

Gulrotmarmelade, Litlestøl Stavanger
Garantert en god smaksopplevelse enten på tur eller ved festbordet.

Mango og chilli marmelade, Litlestøl Stavanger
Dette er en marmelade som egner seg meget godt alene eller som tilbehør til ost, spesielt til hvitskimmel eller fastost.

Jordbærmarmelade med lakris og lime, Litlestøl Stavanger
En deilig søt marmelade med et hint av asiatisk rålakris. Passer perfekt til hvitskimmel oster.

Plommesyltetøy, Berle Gård Svelvik
Plommesyltetøy fra Berle Gård i Svelvik.

Rabarbrasyltetøy m/ingefær og kardemomme, Berle Gård Svelvik
Rabarbrasyltetøy m/ingefær og kardemomme fra Berle Gård Svelvik

Tyttebærgelé 2dl, Veierud gård Sande
Gelé laget på råsaft av tyttebær

Bringebærsyltetøy 2dl, Veierud gård Sande
Deilig hjemmelaget bringebærsyltetøy fra Veierud gård i Sande

Ripsgelé 2dl, Veierud gård Sande
Ripsgelé laget av råsaft av rips