
Kategorier
Ris, bønner
Risotto er en italiensk risrett. Opprinnelsen til retten er fra den flate Posletta i Nord-Italia, hvor risdyrking er vanlig, altså den østre delen av Piemonte, Lombardia og Veneto. Grunnlaget for risotto er rundkornede ristyper som arborio, carnaroli og vialone nano. Kilde: Wikipedia
Populære produktpakker

Ris, bønner

22 mnd lagret Carnaroli ris 1kg
Superfino Carnaroli ris lagret i 22 måneder. Når kun det beste er godt nok.

22 mnd lagret Vialone Nano ris, 1kg
Vialone Nano Ris lagret i 22 måneder. Når kun det beste er godt nok. Slow Food Presidium

Tradisjonell Carnaroli ris 1 kg
Vår Carnaroliris er laget på tradisjonelt vis. Risen er av en type som har høyt innhold av stivelse og trekker til seg væske på en annen måte enn vanlig ris.

Tradisjonell Vialone Nano ris 1 kg
Vår Vialone Nano-ris dyrket på tradisjonelt vis. Den spesielle sammensetningen av stivelse(amylose og amylopectin) gjør det mulig å oppnå en kremaktig risotto uten at kornets konsistens reduseres.

Bønner , fagioli cannellini 1kg
Cannellini bønner er en rekke av hvite bønner populært i Sentral-og Sør-Italia, spesielt i Toscana. Andre navn på bønne inkluderer hvite nyre bønne og fazolia bønne.

Bønner , fagioli borlotti 1 kg
Borlottibønner er en type middels store bønner og en italiensk spesialitet. Belgen er rødspraglet og frøene har røde "tegninger". Når de kokes går rødfargen over til grønn.

Rød ris (Red whole grain), 500g
Denne risen dyrkes på de mest leirholdige risfeltene rundt Vercelli. Selv om det fremste karakteristika for risen er fargen har den også en særegen smak. Dette er en fullkornris som utvikler en fin sødme når den kokes.

Sort ris (Black Venere), 500g
Denne risen har fått sitt navn etter selveste kjærlighetsgudinnen Venus! På tross av navnets historiske røtter har kultivert sort ris kun ca 30 års historie i Italia. Risen er opprinnelig fra Kina.

Mix Lungo 1 kilos gliaironi
Langkornet ris er blandet med den klassiske rød og sorte italienske risen og er behandlet slik at de ulike riskornene oppnår perfekt konsistens samtidig.

Vialone Nano ris 1kg
I likhet med Carnaroli er Vialone Nano en verdsatt risottoris. Mens det er rikt på stivelse (gir derfor kremete risottoer), gjør det høye amyloseinnholdet det til å beholde formen og absorbere mye væske under tilberedningen.

Arborio ris 1kg
Arborio er en kort og rundkornet italiensk ristype opprinnelig fra byen Arborio i Po-dalen. Uten tvil den mest kjente ris-typen fra Italia, og er endel av alle Italieneres risotto-tradisjon.

Carnaroli rice 1kg
Caranaroli er en medium lang, rundkornet ris. Caranaroli er mange kokkers favoritt når de skal lage risotto.

Risotto ai funghi porcini e speck 400g
Risotto med tørket steinsopp og bacon. Fantastisk godt og passer aller best som egen rett. Denne risottoen vil du elske!

Risotto al tartufo 400g
Risotto med trøffel er en klassisk, italiensk delikatesse! Dette er en ferdigmikset risottoblanding, inkludert trøffel (Tuber aestivum) og krydderene som hører med. Egner seg som rett alene, men kan også passe som tilbehør til kjøtt.

Risotto alle verdure 400g
Risotto med tørkede grønnsaker (paprika, gulrøtter, erter, selleri, løk, squash). Passer godt alene, eller som tilbehør til fisk og kjøtt.

Risotto al nero di seppia 400g
Risotto med blekksprutblekk er en elegant rett, velsmakende, enkel og rask å tilberede, og den gjør en utrolig scene når du har gjester. Server den som forrett, eller som tilbehør til fisk.

Risotto allo zaffarano 400g
Safranrisotto, med en meget intens og flott gul fargen, er en typisk rett fra Nord-Italia, men nå utbredt i alle regioner i Italia. Passer som egen rett, eller tilbehør til både fisk og hvitt kjøtt.

Risotto agli asparagi 400g
Risotto med asparges er ideell for en velsmakende og appetittvekkende forrett, eller som tilbehør til eks. kylling.

Risotto ai funghi porcini 400g
Risotto med tørket steinsopp. En vegetarisk rett pyntet med herlig steinsopp. Kan også ha den som tilbehør til kjøtt, men passer meget godt som egen rett.

Risotto al Limone 400g
Risottoris med tørket sitron. Ypperlig som tilbehør til fisk.

Risotto al Pomodoro 400g
Risottoris med tørket tomat. Tomat risotto er en tidløs tradisjonell rett, verdsatt av alle som elsker typiske italienske retter og gode enkle smaker.

Antonio Sotos paella ris 500 g
Spansk paella ris, og i særdeleshet spansk bombaris fra Valencia, beholder sin faste form under koking og absorberer mer væske enn noen annen ristype.

Borlotti bønner kokt (økologisk), 300gr
Alce Nero økologiske kokte borlottibønner er et spiseklart produkt som kan nytes alene, i salater, supper eller andre tilberedninger. De er en naturlig fiberkilde, avgjørende for helsen din.