Smakslykkes bestselger!

Vår mest populære gavepakke! Vi har satt sammen en pakke med favorittproduktene til mange av våre kunder. Alt du trenger når du vil kose deg litt ekstra. 

Våre beste oliven, spansk Manchego, fylte chili, en skikke godbit med italiensk salami, pesto, norsk chilisyltetøy, vësterbotten og sprø kjeks. 

Vi setter gjerne sammen til en gavekurv!


Total: NOK 959,00 Førpris: NOK 1 010,00 inkl. mva.


Inneholder


Olives bella di Cerignola 580 g


Antall: 1

Nyt den alene som aperitiff, eller server den blant forretter. Fratepietro-familien er den eneste gården i Italia som håndterer hele produksjonen av Bella di Cerignola Olive: fra beskjæring av oliventrær, høsting, emballasje og salg av oliven.
Les mer


Manchego 5 mnd, 250g


Antall: 1

Laget på upasteurisert fåremelk og modnet i 5 måneder i regionen Castilla-La Mancha i Spania. Lett krydret ettersmak med et hint av nøtter!
Les mer


Salsiccia Napoli Dolce


Antall: 1

En pølse med opphav i Campagna, men som produseres i Emilia Romagna. Dette er en mild variant krydret med paprika, hel pepper, hvitvin og hvitløk. Salamien veier ca 500 gr.
Les mer


Chiacchiere med oliven 150g


Antall: 1

Knasende sprø tynne brødkjeks med oliven
Les mer


Chili fylt med geitost, 190g


Antall: 1

Rund kirsebærrød pepper, delikat krydret, spesielt kjøttfull og knasende, behandles fersk så snart den er plukket. Ved nøye manuell bearbeiding blir de ferske paprikaene tømt, bleket og fylt med delikat fersk geitost.
Les mer


Västerbottensost 165 g


Antall: 1

Västerbottensost er en svensk stolthet laget på pasteurisert kumelk. Den har tradisjoner helt tilbake til slutten av 1800-tallet.
Les mer


Chillimarmelade 110ml Litlestøl


Antall: 1

Signaturmarmeladen til Litlestøl og er meget velegnet til ost, en smakfull tilsetning til sauser som til kylling, kalkun, svin, gjerne ørret og laks.
Les mer


Pesto basilikum


Antall: 1

Denne pestoen med basilikum fra Cascina San Giovanni i sørlige Piemonte, er en topp pesto laget av liguriske basilikum, kaldpresset olivenolje, pinjekjerner, hvitløk og parmesanost. Perfekt til pasta eller på ristet brød.
Les mer