Semolina macarons

Semolina macarons med gorgonzola er en original oppskrift full av smak. Makroner laget av semulegryn er lette og appetittvekkende og kan deles under en aperitiff eller som en spennende forrett. Det er en kombinasjon av teksturer, knasende på utsiden og myk på innsiden.

Ingredienser 4 porsjoner

  • 2 eggeplommer
  • 20 g smør
  • 250 g semulje
  • salt
  • muskat
  • 1 liter melk
  • 100 g revet parmesanost
  • 100 g gorgonzola
  • 300 g fersk spinat kokt i saltet vann og hakket
  • Smør med trøffel 

Forberedelse

Ha i en gryte melk, salt og muskat. Kok og hell i semulegryn, omrør hele tiden. Senk varmen og bland igjen for å få en solid og kompakt blanding. Slå av varmen og la avkjøles, tilsett deretter 2 eggeplommer, parmesanost og smør, juster med salt. Del på dette tidspunktet deigen i 2 boller, tilsett den hakkede spinaten i en av kulen. Rør kraftig og hell blandingen i 2 bakeplater dekket med vått og presset bakepapir. Jevner ut og flater blandingen ned til en tomme med våte hender. Skjær ut dumplings i forskjellige former og legg en del av samme farge i en smurt form. I midten av hver dumpling legg du litt ost, dekk med en dumpling av en annen farge. Legg et smørklipp med salvie på hver, dryss med brødsmuler og mer parmesanost og stek ved 180 ° C i 20 minutter.

Server "Macarons" varmt.

Smakslykke har produkter som kan passe til denne oppskriften med en samlet pris på:


Total: NOK 148,99 Førpris: NOK 149,01 inkl. mva.


Inneholder


Trøffelsmør, 80g


Antall: 1

Velsmakende smør tilberedt med melk fra Piemonte, smaksatt med Tuber Aestivum (sort) trøffel.
Les mer