Piemontes suppegryte

Piemontees suppegryte er en velsmakende idé for et varmt og appetittvekkende måltid. Flott å dele under vintermiddager, det er en rett som overrasker alle ganer, selv de mest ettertraktede! Med noen få ekte ingredienser, ta med deg en ny spennende suppe til bordet!
Den kan også tilberedes med Cascina San Cassiano Parmigiano Reggiano-krem eller med Cascina San Cassiano Castelmagno DOP-krem .

Ingredienser 4 porsjoner

  • pepper
  • 40 g smør
  • 1,5 l kjøttkraft
  • ekstra jomfru olivenolje 
  • 10 skiver rugbrød
  • 1 spiseskje hakket persille
  • 800 g kål (den hviteste delen)
  • Fonduesaus med trøffel Cascina San Cassiano

Forberedelse

Fjern først de ytre bladene av kålen, fjern deretter og skjær de andre bladene i strimler. Hell buljongen i en kjele og kok opp, kok deretter kålbladene i den i ca 20-25 minutter. Skål brødet lett i en panne med smøret. Olje ovnsretterne lett med skiver med ristet brød, tilsett kål, Cascina San Cassiano trøffelfondue, buljongen og dryss av pepper. Dekk til med en brødskive, så igjen kål og avslutt med Bra fondue. Stekes ved 180 ° C og stekes i ca 20-25 minutter. Fjern fra ovnen, dryss over litt hakket persille og server.

Smakslykke har produkter som kan passe til denne oppskriften med en samlet pris på:


Total: NOK 299,00 Førpris: NOK 299,00 inkl. mva.


Inneholder


Olio di Delia Blend 250 ml


Antall: 1

Oliven Nocellara + Biancolilla. Kommer fra et ungt felt i en olivenlund på 1000 oliventrær som er ca. 15 år gamle.
Les mer