Pasta med krabbe

Pasta med krabbe

Oppskrift av Sverre Magnus Holen

Igjen, skalldyr og pasta er en stor favoritt, og her gjør vi det igjen dønn enkelt, slik som pasta retter ofte er. Pass på å kjøp god kvalitet krabbeskjell.

Selve oppskriften er også så utrolig enkel, og perfekt å lage når man vil ha noe litt ekstra.

4 personer:

Ingredienser:

  •          2 krabbeskjell av god kvalitet, .
  •          ½ Chili. Etter eget ønske
  •          2 hvitløksfedd, revet.
  •          ½ sitron.
  •          400 gr god spagetti. I denne har jeg brukt Chitarrine con Nero di Seppia, der de har brukt blekksprutblekk for å gi farge og smak av «havet»
  •          God olivenolje
  •          Salt/pepper
  •          Persille/basilikum/gressløk/ramsløk.

Hvordan gjør du:

Plukk alt krabbekjøttet ut av skjellene og legg i en bolle.

Finhakk chili og riv hvitløk på rivjern, bland det inn i krabbekjøttet

Tilsett urter etter ønske, salt/pepper, olje og sitron. Sett kjølig.

Kok du opp en stor kjele med rikelig lettsaltet vann.

Tilsett pastaen og kok etter anvisning, til pastaen er «al dente», altså myk, men med litt bitt.

Slå av vannet.

Bland inn krabbeblandingen pastaen. Tilsett olje, sitron, salt og pepper etter smak.

 

VELBEKOMME!

 

Smakslykke har følgende prdoukter som kan passe til oppskriften:


Total: NOK 368,00 Førpris: NOK 368,00 inkl. mva.


Inneholder


Chitarrine con nero di seppia (med blekksprutblekk) 250gr


Antall: 1

En pasta som er som skapt for sjømat
Les mer


Novello Crescimanno 250 ml


Antall: 1

Novelloolje fra Sicilia og Tenuta Rocchetta. Årets høydepunkt for de som er glad i olivenolje.
Les mer