Grillet biff m/trøffelmajones

Skivet biff er det ideelle andre kurset for en romantisk middag. Det er absolutt en oppskrift som lar deg smake på kjøtt i all sin naturlighet og som er lett å tilberede. Smaken av sautert asparges og trøffelmajones følger med denne saftige retten og gjør den til en betydelig og rik på smaker.

Ingredienser til 2 personer

  • 300 g mørbrad
  • 300 g asparges
  • Salt og pepper etter smak
  • Ekstra jomfru olivenoljer
  • Trøffelmajones

Tilberedning

Før du fortsetter med tilberedningen, må du passe på å ta kjøttet ut av kjøleskapet minst 50 minutter før tilberedning. Fjern deretter eventuelle fett fra kjøttet og skjær den i en tykk skive på ca 4 cm hver. Varm opp grillen på høy varme, og når den er varm, legg kjøttet på toppen, senk varmen litt (på middels høy varme) og kok i 3 minutter på hver side. La kjøttet hvile på skjærebrettet i noen minutter og i mellomtiden varme opp en panne med litt olje for å koke aspargesen. Brun asparges i 3-4 minutter, vend dem til å brun dem, tilsett deretter salt og pepper, dekk til og snu av og til i ytterligere 7 minutter. Når du er klar, slå av varmen og ta kjøttet tilbake. Skjær mørbrad i tverrgående striper med en skarp glattbladet kniv. Ordne kuttet på en tallerken med aspargesen krysset på toppen og pynt med en teskje trøffelmajones.

Smakslykke har produkter som kan passe til denne oppskriften med en samlet pris på:


Total: NOK 298,00 Førpris: NOK 398,01 inkl. mva.


Inneholder


Crescimanno Nuciddara 250 ml


Antall: 1

Den kraftigste og mest intense oljen fra Tenuta Rocchetta. Oliventype Nuciddara ( Nocellara Belize oliventrær ca. 200 år gamle).
Les mer


Majones med hvit trøffel 85g, Tartuflanghe


Antall: 1

Nydelig tilbehør til bla: kjøtt, fisk, omeletter, stekte poteter, grønnsaker og topping på brød.
Les mer